• Cum sa-ti decorezi casa pentru Halloween

     


    Cu Halloween-ul batand la usa, poate te gandesti cum ai putea decora casa cat mai infricosator si misterios. Multi se gandesc sa marcheze sarbatoarea prin sculptarea dovlecilor sau un costum tematic, insa Halloween-ul poate fi marcat si printr-un decor interior adecvat. Asadar, care sunt acele elemente care vor transforma casa, spre deliciul copiilor sau al prietenilor, in ceva fabulos de infiorator?

     

    Nimic nu este mai infricosator decat o mare panza de paianjen alaturi de paianjeni misunand prin toate colturile. Plasati paianjeni decorativi in cateva locuri cheie sau alegeti un singur loc pe care sa-l imbracati intr-o panza de paianjen. O alta idee ar fi sa sculptezi dovleci pe care sa lipesti paianjeni decorativi.

     

    Simple si de efect sunt si baloanele cu tematica de Halloween. Practic, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le umfli si sa completezi cu ele decorul realizat. Un alt decor specific sarbatorii de Halloween este cel in care sunt puse in valoare mastile si scheletii.

     

    Pentru ca Halloween este si o sarbatoare a luminii, o idee interesanta sunt proiectoarele tematice si lampile. Proiectoarele vor face cu siguranta bucuria copiilor, iar lampile vor crea o atmosfera feerica in casa.

     

    O alta idee ar fi de a organiza pe o consola, etajera sau dulap, un aranjament din tartacute si alti mici dovleci asezati sub clopote pentru torturi si prajituri. Alaturi de acestea poti aseza o vaza cu flori de toamna sau frunze de toamna.

     

    In cazul in care timpul este o problema si nu reusesti sa faci propriile crafturi, magazinele cora s-au pregatit cu o selectie extraordinara de decoratiuni pentru Halloween asezate intr-un mic raion dedicat. Te asteptam in magazinele cora pentru a face din acest Halloween un eveniment memorabil!

  • Articole similare