• Joaca impreuna cu copiii tai are beneficii si pentru tine



    Joaca este o parte esentiala din dezvoltarea armonioasa a oricarui copil. In acelasi timp, ea reprezinta si un proces de educatie. Inca de la cele mai mici varste, copiii descopera prin joaca atat lumea inconjuratoare, ci si cum sa relationeze cu alti copii sau cu adultii. 


    Stiai, insa, ca joaca alaturi de copilul tau are beneficii si pentru tine?  


    Joaca impreuna este unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru a construi relatii puternice cu micutul tau. Ea adauga bucurie, vitalitate si rezistenta relatiilor parinti-copii si, in acelasi timp, poate vindeca inclusiv resentimentele care ar putea exista in urna micilor conflicte, inerente uneori in orice familie. Prin joaca, copiii invata sa aiba incredere in parinte si sa se simta in siguranta. 


    In plus, oxitocina, un hormon extrem de important pentru starea noastra de spirit, care joaca un rol in legatura parinte-copil, este eliberat ori de cate ori mamele si tatii se angajeaza in jocuri afectuoase cu copiii lor de orice varsta. 


    Tocmai pentru ca stim cat de importanta este joaca, ti-am pregatit, in prag de sarbatori, un catalog intreg dedicat jocurilor pentru copii. Si, cum fiecare varsta are nu doar farmecul, ci si necesitatile ei, vei putea alege pentru copilul tau exact ce i se potriveste acum: de la jucarii pentru bebelusi, la jocuri de constructie pentru primii ani, dar si cu personaje legendare precum cele din seria My Little Pony sau Batman. Eroii din Paw Patrol, Mickey si Minnie sau seria Nerfs sunt si ele prezente si pregatite sa vina in casa voastra intr-o zi obisnuita sau, de ce nu, chiar din sacul lui Mos Craciun! 


    Iar denumirea ”Magia de acasa”, pe care am ales-o pentru acest caralog,, nu este intamplatoare. Fiecae sesiune de joaca este magica, nu doar pentru cei mici, ci si pentru noi, adultii, pentru ca ea reprezinta o sansa de a ne aminti de propria copilarie si de bucuria pura din acei ani. Asadar, alege ce vi se potriveste tie si copilului tau si pregatiti-va pentru distractie si bucurie la cote maxime! 

  • Articole similare