• Cum se poarta unghiile in aceasta vara




    A sosit timpul sandalelor, iar manichiura si pedichiura ta au nevoie de un nou stil, care sa exprime buna dispozitie, culoare si energie.

    Vara aceasta, optati pentru unghiile rotunjite, cel putin aceasta este tendinta remarcata pe podiumurile de moda sau in articolele editorilor de beauty.

    Daca sunteti genul de persoana care prefera unghiile nude, atunci aflati ca tonurile de piersica, caramel si corai sunt foarte in voga vara aceasta. Din fericire, acestea merg foarte bine cu orice tip de piele. Tot in categoria unghiilor discrete, in aceasta vara se poarta si tonurile de cafea cu lapte. 

    Un trend inceput inca din 2017, culorile in reflexii metalice sunt inca de actualitate. Asadar, auriul, argintiul sau rosul, albastrul, verdele, movul metalizat sunt culori cool in aceasta vara.

    Un alt stil de manichiura care cucereste teren este manichiura cu aspect neterminat. Fie ca vorbim de unghii vopsite trei sferturi sau de oje care dau un aspect nefinisat unghiilor, acestea sunt tendinte care ar putea fi imbratisate de persoane relaxate, care adora imprefectiunile.

    Manichiura in doua nuante – auriu metalizat si negru spre exemplu – este un alt stil pe care il poti avea in aceasta vara. De asemenea, manichiura French, executata doar la una, doua unghii, restul ramanand intr-o singura culoare, este un alt trend al verii 2019.

    Se mai poarta: manichiura multicolora – fiecare unghie avand o alta culoare, manichiura all-black cu o singura unghie la fiecare mana colorata diferit si tot ceea ce este stralucitor si metalizat.

  • Articole similare