• Salopeta din jeans e din nou la moda. Tu cum o porti?




    Probabil ca erai indragostita de ea in copilarie si ca in multe dintre pozele de atunci o porti fericita. Salopeta de blugi a fost unul dintre obiectele vestimentare cele mai populare, in urma cu 30-40 de ani. Dupa ”gloria” din anii ‘80-’90, salopeta de blugi a intrat intr-un con de umbra, fiind aproape absenta complet din preferintele designerilor si de pe rafturile magazinelor.

     De curand, insa, ea a revenit in prim-plan si se anunta inca o perioada in care se va numara printre vedetele combinatiilor vestimentare. Iata cateva feluri in care o poti purta si acum, la varsta maturitatii:

    Cu un tricou sau cu o bluza cu maneca lunga si imprimeu marinaresc. Salopeta clasica din jeans arata perfect combinata cu un top cu dungi orizontale. Este un look casual extrem de simpatic. Din punct de vedere al accesorizarii, il poti aborda in aceeasi nota relaxata: o pereche de tenisi sau de espadrile iti vor asigura tot confortul pentru o zi de weekend plina de veselie.

    Cu o bluza cu umerii ”cazuti”. Dacă îți doreÈ™ti o apariÈ›ie mai romantica, aceasta este varianta perfecta. Un top care iti lasa umerii la vedere, eventual cu maneci evazate, iti va asigura un aspect boem, care aminteste de perioada Woodstock. Este un look perfect pentru festivalurile in aer liber, mai ales daca ii asortezi si o pereche de botine fara toc sau cu un toc gros.

    Cu o camasa alba, din bumbac subtire. Este una dintre cele mai clasice piese vestimentare, dar este si extrem de actuala si in tendinte. Poti aborda aceasta combinatie la o intalnire cu prietenele sau pentru o zi de vacanta. Pentru un efect surprinzator de feminin, poarta salopeta de blugi si camasa alba in combinatie cu o pereche de sandale cu toc subtire sau de balerini delicati.

    Culoarea clasica a salopetei de jeans este, desigur, albastrul. Insa, anul acesta poti face o schimbare care iti va oferi o aparitie foarte proaspata. Alege o salopeta alba. O poti combina cu un tricou colorat sau, pentru un aspect perfect imaculat, poti alege si un top alb, care va arata foarte chic pe pielea ta bronzata.


  • Articole similare