• Vacanta in pantaloni scurti. Cum sa ii porti si ce model sa alegi





    Poate ai crezut ca, daca ai ajuns la varsta maturitatii, este momentul sa spui ”adio” pantalonilor scurti. Nimic mai gresit! Confortabili, atragatori si de multe ori foarte stilati, acestia nu au niciun motiv sa paraseasca garderoba, chiar daca prefixul varstei tale nu mai incepe cu cifra ”2”. 

    In zilele de vacanta sau in weekend ii poti purta cu incredere si pot deveni chiar piesa centrala din look-ul tau. Iata cateva sugestii despre modul in care ii poti purta:

    La fel ca orice alt obiect de imbracaminte, si pantalonii scurti trebuie alesi astfel incat sa iti flateze acele parti din corp pe care doresti sa le scoti in evidenta si sa le camufleze pe cele pe care vrei sa le tii departe de ochii privitorilor. Daca te mandresti cu o talie subtire, insa nu esti foarte incantata de coapsele sau soldurile tale, alege un model ”boyfriend” cu talie inalta, pana la jumatatea pulpei. Vei avea un aer relaxat, iar atuurile siluetei tale vor fi puse in evidenta.

    Daca abdomenul tau nu se afla in cea mai buna forma, insa picioarele sunt tonifiate dupa ore multe petrecute in sala de sport, opteaza pentru pantaloni cu talie medie si elastica. Lungimea lor este la libera ta alegere. Poarta-i cu un top leger si fluid, care sa mascheze zona pe care o doresti estompata.
    In cazul in care nu te simti in cea mai buna forma si ai acumulat cateva kilograme pe care nu vrei sa le faci vizibile, vara anului 2019 este sezonul tau norocos! Pantalonii pana la nivelul genunchiului sunt foarte la moda si te vor ajuta sa iti maschezi zonele pe care nu le doresti expuse. Ii poti alege in varianta larga si fluida sau in cea mai stransa pe picior si, daca ii combini cu tocuri sau cu platfome, vei constata ca iti vor ”reinventa” intreaga silueta.

    In ceea ce priveste materialele, alegerea iti apartine in totalitate. Fie ca sunt confectionati din jeans, bumbac subtine, voal, matase sau in, pantalonii scurti iti ofera lejeritatea si confortul de care ai nevoie in cele mai toride zile de vara.


  • Articole similare