• O vara imaculata. Cum sa poti haine albe cu stil



    Albul este una dintre cele mai recomandate (non)culori in timpul sezonului cald. Mai ales daca hainele sunt din fibre naturale, precum bumbacul, inul sau matasea, ele vor absorbi foarte putin din caldura razelor de soare si confortul tau termic va fi ceva mai bun. In afara de aspectul practic, si cel estetic pledeaza in favoarea sa: albul iti pune in valoare bronzul, are un aspect proaspat si poate fi asortat foarte usor. 

    Daca si tu vrei sa ai mai multe haine albe in garderoba, iata cateva feluri de a le purta astfel incat sa fii in pas cu moda:

    Combinatia ”alb din cap pana in picioare” este foarte la moda. Abordeaz-o cu curaj, atat in oras, cat si in vacanta.

     Ai insa grija ca nuantele de alb ale pieselor sa fie identice (da, oricat ar parea de ciudat, albul are o multime de nuante). Puncteaza stilistic prin accesorii aurii sau argintii, insa evita bijuteriile masive. Acesta este un look delicat, foarte feminin si este recomandabil sa il folosesti la intregul sau potential.

    Evita asociarea ”fusta alba-pantofi negri”. Alaturarea este mult prea brutala si este demodata. Alege incaltaminte in nuante metalice sau pastel, sau chiar in culori solare, precum galben, portocaliu sau rosu.

    O rochie alba din dantela suna si arata foarte romantic, insa ai grija sa nu para ca esti imbracata cu o rochie de mireasa. Asorteaz-o cu accesorii putin rock, precum sandale plate cu tinte, botine de vara sau o geanta indrazneata.

    Camasa alba barbateasca este o piesa vestimentara care nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Este extrem de versatila si poate deveni chiar o declaratie de stil, atunci cand o porti alaturi de o fusta cu un aspect pretios, din dantela, matase, sau chiar satin. Poti aborda aceasta combinatie chiar si la evenimentele de seara, daca adaugi o pereche de sandale cu toc subtire, aurii sau argintii.

    Jeansii albi pot fi purtati cu succes, indiferent ce tip de silueta ai. Alege un model relaxat si, daca este cazul, acopera zonele pe care nu le doresti expuse cu un tricou lung sau cu o tunica colorata, cu imprimeuri exotice.



  • Articole similare