• Cum sa calatoresti cu stil




    Un drum lung, indiferent ca reprezinta o vacanta sau o calatorie in scop profesional, reprezinta o adevarata provocare stilistica. Aeroportul, gara sau alte locuri in care facem escale sau in care petrecem ore intregi ne solicita sa ne adaptam garderoba, astfel incat sa punem pe primul loc confortul, fara a face, insa, prea multe concesii estetice. Sigur ca varianta cea mai comoda este treningul sau o pereche de colanti si o bluza lunga si larga, insa, daca dorim sa ne mentinem o aparitie plina de stil, exista si alte variante. Iata cateva dintre acestea.

    O pereche de jeans reprezinta o optiune excelenta, insa cu cateva conditii. In primul rand, forma lor si compozitia materialului sa ne ofere o libertate de miscare cat mai mare. Asadar, lasa in valiza sau acasa jeansii foarte stramti si care au fost confectionati din bumbac 100% si orienteaza-te catre o pereche cu o croiala  ceva mai lejera si cu cateva procente de elastan in compozitie. Asorteaza-i cu un top lejer si esti gata de infruntat chiar si cele mai lungi escale si cele mai incomode pozitii in mijlocul de transport pe care il vei utiliza.

    O salopeta este o alta varianta cu un plus de stil. Asigura-te, insa ca este usor de purtat si ca nu iti stanjeneste miscarile. O poti purta in varianta de accesoriza sport (cu pantofi din acest registru stilistic) sau in cea putin mai eleganta, cu incaltaminte cu talpa plata si un cardigan usor pe deasupra.

    Daca, totusi, simti ca orice altceva in afara de pantaloni sport sau colanti si un tricou va fi mult prea greu de suportat, exista solutii salvatoare. Acestea sunt accesoriile. O pashmina in casmir, vesel colorata, se va dovedi nu doar un plus de stil pentru tinuta, ci si extrem de utila atunci cand temperatura din tren sau avion are oscilatii neplacute. De asemenea, o pereche de cercei spectaculosi poate transforma cea mai banala combinatie sport intr-una care da de inteles ca femeia care o poarta nu a renuntat la cochetarie, asadar poti apela cu incredere la ea.




  • Articole similare