• Picnic in style cu prietenii

     


    Declaram deschis sezonul picnicurilor si, odata cu el, zilele in care ne reincarcam cu energie, ne conectam cu natura si ne relaxam. In cazul in care planuiesti un picnic impreuna cu prietenii, iti recomandam ca acesta nu doar sa fie intr-un loc retras si plin de verdeata, dar sa fie pregatit cu stil si multa atentie la detalii. Toate acestea, iti vor conferi multa bucurie si placere instanta, atat tie, cat si invitatilor tai. In ceea ce priveste continutul cosului de picnic, iata cateva idei de aperitive care iti vor surprinde prietenii si te vor proclama drept statul picnicurilor:

     

    Mini sandvisuri cu bagheta, prosciotto cotto, branza gouda feliata si valeriana. Pentru a le prepara, ai nevoie de o bagheta buna din brutaria cora, taiata in bucati mici, apoi injumatatite, unse cu unt si umplute cu bunatati. Prezenta valerianei va face ca mini sandvisurile sa fie mai aspectuoase si va da o nota de echilibru intregului produs.

     

    Mini croissante cu crema de branza, somon afumat, lamaie si marar. O combinatie fina care cu siguranta va face placere tuturor, cu ingrediente simple si naturale, pe care le gasesti la cora, atat online, cat si offline.

     

    Grisine cu pasta de masline.  Acesta este genul de combinatie care necesita 0 efort din partea ta insa cu efect wow instant. Tot ceea ce trebuie sa faci este intri pe cora.ro, sa dai un search pentru ambele produse si sa le pui in cos.

     

    Briose cu cheddar. Suna pretios, insa sunt extrem de simplu de facut si cu siguranta la fel de usor sa-ti impresionezi prietenii cu ele. Pentru a le pragati ai nevoie de cheddar, faina pentru prajituri, oua, unt, putin lapte, sare si un praf de copt. Ingredientele le gasesti toate la cora.

     

    Clatite cu nutella sau gem de capsuni. Fie ca esti fan al clatitelor frantuzesti sau americane, ambele tipuri le gasesti la cora. Pune-le in cos, alaturi de nutella sau de un gem de capsuni, si asa vei avea asigura si desertul pentru un picnic cu stil.

     

    Daca gustarile au fost asigurate, nu uita de bauturi. Ideal este sa pregatesti acasa limonada pe care sa o pui intr-o sticla speciala sau borcan. In mod evident, poti lua si un prosecco sau un vin pentru cei care nu conduc. 

     

    Pe langa toate acestea, nu uita de cos, umbrela, paturici, cateva pernute si un mic buchet de flori cu care sa-ti intregesti intregul aranjament de picnic.  

  • Articole similare