• Ce stiluri de machiaj sunt la moda in 2022

    Am inceput noul an cu speranta si cu incredere ca ne poate aduce multe momente frumoase. Daca te pasioneaza machiajul, este momentul sa afli coordonatele stilistice ale lui 2022, in  acest domeniu. Iata, asadar, principalele tendinte, propuse de creatorii din industria frumusetii:

     

    Machiajul ca forma de exprimare a personalitatii si a starii de spirit este o caracteristica impoirtanta pentru 2022. „Anul acesta, vom vedea explorari neconventionale ale sinelui prin executii experimentale de machiaj, care se refera mai mult la expresia individuala decat la atingerea perfectiunii”, a explicat celebrul stilist de machiaj Robin Black. Pentru a crea acest tip de aspect, ea spune sa-ti lasi starea de spirit sa preia controlul: „ÃŽncearca orice iti trece prin minte. Nu trebuie sa fie impecabil, nu trebuie sa urmaresti un tutorial sau sa petreci ore intregi pentru a-l crea cu minutiozitate.”

     

    Vedetele acestui an vor fi texturile lucioase si nu doar pentru buze, ci si pentru pleoape si obraji. Un plus de stralucire pe fata ta poate adauga instantaneu un farmec subtil oricarui stil de machiaj.

     

    Epoca ”tencuielii”, adica a stratului gros pe fata a apus. Fondul de ten si serumul devin unul si acelasi, in tendintele de acest an. Cele mai noi formule lasa pielea sa straluceasca si ofera beneficii de ingrijire a tenului, cum ar fi hidratarea si ingredientele anti-imbatranire.

     

    Creionul de contur al buzelor, cu o nuanta mai inchis decat rujul, se intoarce. Dupa ce, pentru o lunga vreme, a fost pe lista produselor nerecomandate, anul acesta el revine in atentie si in editorialele de moda. Vedete precum Jennifer Lopez, Megan Thee Stallion si Addison Rae au adoptat tendinta inspirata din anii '90.

     

    Daca exista o culoare care va defini anul 2022, aceasta este, fara indoiala, violet. Asa cum deja stim, Pantone a anuntat ca Very Peri este culoarea anului, incurajand un sentiment de liniste si speranta. Asadar, daca aceasta nuanta se numara printre preferatele tale, nu ezita sa o folosesti la machiajul ochilor sau sa mizezi pe ea cand iti alegi lacul de unghii. In magazinele cora vei gasi o selectie variata de produse pentru machiaj, in culorile cele mai actuale ale sezonului.

  • Articole similare