• Produsele speciale de macelarie fac evenimentele reusite

     


    Aniversarile, petrecerile, reuniunile de familie sunt evenimente care cer o pregatire creativa pentru organizarea mesei. Un mod simplu de a pregati o masa memorabila este de a alege cu atentie ingredientele. Pentru iubitorii de carne, o simpla vizita in magazinele cora te va purta intr-o calatorie a gusturilor si iti va oferi o diversitate de optiuni. Pentru asta, artizanii nostri din carmangeria cora au pregatit tot felul de specialitati, numai bune de luat acasa si de pus la cuptor sau in tigaie:

     

    Muschiul de porc Orloff este un muschi gata umplut cu cascaval si sunca, care poate fi gatit simplu, la cuptor, asezonat cu mirodenii. Totodata, el poate fi insotit de legume sau garnituri gatite separat. Este genul de mancare pe care o prefera multi oameni pentru ca aduce confort si o stare de bine.

     

    Rasolul demanzat cu branza este o alta specialitate din macelaria cora cu care va puteti surprinde invitatii. Ossobucco este un fel de mancare italian care se prepara ca o tocanita. Daca nu sunteti foarte familiarizati cu pregatirea carnii de vita, trebuie sa stiti ca primul pas este de a trece prin faina bucatile de carne si de a le praji usor in ulei de masline cu putin unt. Dupa ce carnea s-a facut pe ambele parti, se adauga ceapa, usturoi, mirodenii si se mai lasa putin. Apoi, se adauga supa, putin vin si cuburile de rosii, proaspete sau de la conserva.

     

    In cazul in care vreti o reteta mai clasica, puteti apela cu incredere la muschiuletul deporc umplut. Pentru acesta exista foate multe feluri de marinade si garnituri inedite, precum fasole verde cu otet balsamic, mazare cu bacon si menta, wedges de cartofi dulci sau de cartofi albi.

     

    Pieptul de rata este o alegere cu care va puteti surprinde cu siguranta invitatii. In primul rand, pentru ca este un fel de mancare care nu intra in meniul nostru zilnic. In al doilea rand, pentru ca este usor de gatit si cere garnituri si sosuri mai deosebite: sos de mustar si miere, sos de portocale, sos de afine si zmeura. Ca si garnituri, puteti pregati varza rosie inabusita cu otet balsamic, orez aromat sau piure de pastarnac.

     

    La raionul de macelarie cora puteti gasi si alte specialitati, precum scaricica de porc Arizona, cubulete de manzat, pastrama de oaie Miorita, carnati afumati cu usturoi, coaste intregi afumate. Intreaga oferta cora pentru produsele de macelarie speciale o puteti gasi in catalogul cora.

     

  • Articole similare