• Pregatesti o petrecere sau o reuniune de familie? Iata cateva idei de platouri care vor face senzatie

     

    Organizarea unei mese sau a unei petreceri se poate transforma cu usurinta intr-o mare bataie de cap, mai ales daca la masa ai invitati de mai multe varste si cu preferinte diferite. O modalitate simpla prin care iti poti surprinde invitatii este de a avea aperitive cat mai diverse, un singur fel de mancare calda si un dulce de efect.

     

    Probabil ca in momentul in care am spus aperitive, ai avut un deja-vu cu mama in bucatarie pregatind maioneze si platouri complicate ore in sir. Desi apreciem acest efort, noi ne-am gandit la acele aperitive pe care doar le comanzi si mergi sa le ridici, avand in acelasi timp garantia calitatii si a diversitatii. In cazul in care nu stiai, in toate magazinele cora poti comanda platouri cu aperitive speciale pentru petreceri. In acest fel, economisesti timp si bani. Timp pentru ca orele petrecute in bucatarie ti le poti dedica tie sau celor dragi, bani pentru ca, de cele mai multe ori, cu totii avem tendinta de a cumpara mai mult decat avem nevoie.

     

    La cora, bucatarii nostri artizani iti vor pregati platourile in functie de tema pe care o alegi si numarul de invitati pe care ii ai in vedere. Astfel, tu te poti bucura de petrecere, lasand in seama cora pregatirea mesei.

     

    Si daca nu te-am convins inca, cu siguranta selectia cora de platouri o va face ! Asadar, poti alege din zece feluri de platouri, dintre care noua reci si unul cald. Cele reci au combinatii inedite de branzeturi, mezeluri crud uscate, migdale, alune, nuci, fructe deshidratate si proaspete. In functie de tipul de branze si mezeluri, acestea pot fi impartite in patru categorii : romanesti, frantuzesti, italiene sau un mix din cele trei. Platoul cald contine sarmale traditionale, kaizer, varza calita si ardei iute.

     

    Cum comanzi ? Vino in cel mai apropiat magazin cora si vorbeste cu personalul de la raionul de gastronomie ! Detaliile ti le vor da specialistii nostri bucatari, impreuna cu care vei stabili ora si data cand poti ridica comanda.




  • Articole similare