• Cum sa porti saboti in 2020



    O buna parte dintre noi ii tinem minte inca din copilarie, pentru ca au fost in voga, in anii 80 si 90. Altele ii descopera abia acum, cand au revenit in moda si sunt omniprezenti in colectiile designerilor, in reviste sau pe conturile de social media ale celor mai populare influencere de fashion. Sabotii cu talpa de lemn reprezinta exemplul perfect al accesoriilor despre care credeam ca au disparut cu totul, insa au capacitatea de a reveni oricand in trenduri. Iata cum poti sa ii porti pentru o infatisare la moda in anul 2020:

     

    Prima varianta este, desigur, cea clasica. Sabotii arata minunat alaturi de o pereche de jeans albi sau albastri usor evazati, Ii poti asorta minunat la un tricou cu dungi marinaresti sau la un top cu influente boho. Daca stilul care aminteste de anii 70 nu este preferatul tau, incearca cu incredere varianta cu blugi model boyfriend si vei constata ca se potrivesc de minune.

     

    In cazul in care aspectul lor ti se pare usor butucanos, ”indulceste-l” cu o rochie de bumbac, simpla, alba si larga, ideala pentru a face fata caniculei intr-un mod elegant. Iti recomandam ca rochia sa aiba lungimea pana la genunchi, pentru a crea un look romantic si elegant.

     

    In zilele de weekend sau de vacanta, sabotii te vor salva daca nu stii cum sa accesorizezi pantalonii scurti de jeans, astfel incat sa iti pui in evidenta picioarele tonifiate si bronzate. In aceasta combinatie, foloseste un top la baza gatului sau cat mai putin decoltat, pentru a echilibra intregul ansamblu vestimentar si pentru a evita ca aspectul tau sa alunece pe panta vulgaritatii.

     

    Fusta reprezinta si ea o piesa vestimentara care poate fi pusa in valoare alaturi de saboti. Prima tentatie s-ar putea sa fie sa alegi una cu motive etnice, insa, in acest caz, iti recomandam ca in partea de sus sa porti o bluza extrem de simpla, alba sau neagra, pentru a nu exagera cu tema boema si a avea un aspect general modern. Cea mai sigura varianta este sa apelezi la o camasa barbateasca, pe care o poti chiar innoda in talie, pentru a-ti pune in evidenta silueta si feminitatea.


  • Articole similare