• Descopera cel mai nou produs de la Finish, Quantum Ultimate, magicianul vaselor!


    Ce poate fi mai grozav decât să nu îți bați capul cu spălatul vaselor după o masă copioasă? Da, da, acest lucru este posibil datorită celui mai nou produs de la Finish, Quantum Ultimate, magicianul vaselor!

    Ai uitat să pui la înmuiat tava după ce ați savurat delicioasa lasangna? Paharele de vin încă păstrează urmele licorii parfumate ce v-a desfătat papilele în timpul mesei? Teancul de farfurii și tacâmuri își așteaptă cuminte rândul pentru a fi spălat?

    N-ar fi păcat să-ți sufleci mânecile și să pierzi următoarea oră în fața chiuvetei, spetindu-te să îndepărtezi urmele mesei bogate pe care tocmai ați încheiat-o? Mai bine ordonează-le în mașina de spălat vase și dă-i de lucru lui Finish Quantum Ultimate! Abia așteaptă să-și pună în acțiune priceperea și să-ți arate puterea celei mai bune formule Finish de până acum! Dă-i șansa să îți arate cum îndepărteaza chiar și cele mai încăpătânate urme de mâncare, cum dizolvă chiar și cele mai complicate pete de grăsime, oferind vaselor strălucire de diamant!

    Și să nu uităm, mașina de spălat e importantă și ea, așadar arată-i că o prețuiești, folosind corespunzător aditivii Finish!

  • Articole similare