• Ponturi pentru rutina ta de infrumusetare!




    Indiferent cat de bune cunoscatoare ale tainelor cosmetice am fi, intotdeauna mai exista cate ceva noi de aflat. Iata cateva ponturi pe care poate inca nu le stiai si pe care merita sa le introduci in rutina ta de infrumusetare.

     Vrei o solutie rapida impotriva punctelor negre de pe nas? Amesteca putina miere cu scortisoara si intinde solutia respectiva pe zona afectate. Pune deasupra o tesatura fina de bumbac, lasa sa actioneze cateva minute, iar apoi indeparteaza amestecul si clateste cu apa calduta. Vei constata ca punctele negre s-au estompat vizibil, ca dupa o vizita la cosmeticiana ta preferata.

     Ai un ten mixt, iar fiecare zona are nevoie de ingrijire diferita? Economisteste timp si fii mai eficienta folosind doua masti in acelasi timp. Aplic-o pe fiecare dintre ele in zona adecvata si, la final, indeparteaza-le pe ambele simultan. Ai obtinut maximum de ingrijire cu minimum de efort!

     Vrei ca picioarele tale sa para bronzate, insa nu folosesti crema autobronzanta si nici nu mergi la solar? Amesteca putina cacao in crema de corp pe care o folosesti de oblicei si intinde-o pe picioare. Tine cont de faptul ca amestecul rezultat trebuie sa aiba o nuanta putin mai inchisa decat cea pe care doresti sa o obtii la final. Imbraca, apoi, acea pereche de pantaloni scurti sau acea fusta care iti pun cel mai bine in evidenta picioarele aramii.

     Vrei sa obtii bucle cu un aspect natural, insa nu ai timp pentru coafat? Rasuceste strans parul intr-o coada stransa sub forma de rulou si trece cu placa de intins parul de cateva ori peste ea. Apoi, poti sa desfaci coada si sa iti admiri onduleurile obtinute atat de rapid si de ingenios.

     Obisnuiesti sa utilizezi pudra pentru fata, insa nu esti sigura ca aplici cantitatea corectă, astfel incat, in acelasi timp, sa iti maschezi imperfectiunile, dar tenul sa nu para prea incarcat?

     Aplic-o printr-o fasa medicala. Pur si simplu acopera-ti, alternativ, fiecare zona a fetei cu tesatura respectiva si aplica pudra peste ea. Pe tenul tau va ajunge cantitatea perfecta, astfel incat sa ajungi la rezultatul dorit.
  • Articole similare