• Care sunt tendintele in manichiura toamna aceasta

     


    Venirea toamnei inseamna si schimbari intr-o componenta esentiala a infatisarii noastre: manichiura. Daca in sezonul estival ne-am bucurat de cele mai fanteziste modele pe care le-am incercat in vacanta, toamna inseamna si revenirea la un context mai profesional. Concediile s-au terminat, iar intoarcerea la serviciu presupune si adaptarea aspectului nostru.

    Acest lucru nu ineamna ca trebuie sa iti lasi deoparte imaginatia si dorinta de a experimenta. Dimpotriva, tendintele in manichiura ale acestui sezon, propuse de editorii de moda si de stilisti, te incurajeaza sa incerci modele noi.

    De exemplu, cel mai important trend al acestei toamne este reprezentat de reinventarea nuantelor ”nude”. Daca, pana acum, foloseam bej sau roz pal pe intreaga suprafata a unghiei, acum putem combina acest look cu unul la fel de clasic, insa tot reinventat: manichiura frantuzeasca. Noutatea este ca varfurile unghiilor nu vor fi albe, ci pot fi colorate cat mai divers si original. Poti chiar pastra apectul nude la toate unghiile, insa varful fiecareia dintre ele sa aiba o alta culoare.

    Desenele raman si ele foarte la moda. Realizate in culori mai inchise (bordo, gri sau chiar negru), ele au, la randul lor, un element de noutate: pe fiecare unghie poti avea un alt model. Intregul tau look va fi cu atat mai interesant.

    Daca locul tau de munca iti permite accente originale, atunci trebuie sa stii ca tendinta ”animal print” a fost adoptata si in manichiura. Pe o baza intr-o culoare neutra, poti crea modele asemanatoare cu blana de leopard sau de tigru. La fel ca si in cazul pieselor vestimentare care au acest model, iti recomandam sa pastrezi acest accent doar la un singur element din tinuta , pentru ca, daca el se va regasi si in haine sau accesorii, intreaga aparitie va fi mult prea incarcata si isi va pierde din eleganta.

    Auriul ramane in voga si toamna aceasta si il poti folosi cu incredere si pentru a-ti decora unghiile. Pastreaza-l, insa, pentru momente mai speciale, precum o petrecere extravaganta sau o seara deosebita, intrucat nu este cea mai fericita alegere in context profesional.

  • Articole similare