• Recomandari de filme pentru timpul tau liber

     



    In luna august, utilizatorii de Netflix se pot bucura de peste 130 de filme si seriale noi. Este vorba despre o selectie destul de vasta de productii originale precum noul film Project Power cu Jamie Foxx și Joseph Gordon-Levitt, dar si filme licentiate precum cel mai nou film din seria Transformers, Bumblebee, sau filme clasice din ultimii 20 de ani precum American Psycho.

     

    Pe lista serialelor care va pot atrage atentia se numara:

     

    Unlucky Ploy – un remake dupa un serial corean mai vechi care spune postea unui tanar prin intre doua femei cu acelasi nume. Primul sezon este disponibil pe Netflix inca din 6 August.

     

    Hook – Netflix isi largeste continutul de filme asiatice prin acest nou serial, care spune povestea a doi tineri care devin prieteni la sala de box, in ciuda revalitatii dintre tatii si familiile lor. Primul sezon a inceput sa fie difuzat din 9 August 2020.

     

    The Underclass – Este un serial thailandez care urmareste povestea unor tineri care sunt transferati dintr-un program de elita intr-un liceu normal si sunt prinsi in itele complicate ale unei bande. Primul sezon are 13 episoade si este pe Netflix din 17 August.

     

    Alte seriale primesc noi sezoane in luna August :

     

    Lucifer – Sezonul 5

    Trinkets – Sezonul 2

    Glow Up – Sezonul 2

    Ride on Time – Sezonul 2

    Greenleaf – Sezonul 5

    3% - Sezonul 4

    The Rain – Ultimul sezon

    High Seas – Sezonul 3

    Selling Sunset -Sezonul 3

     

    Tot în luna august, Netflix vine și cu o serie de documentare, unele chiar foarte interesante:

     

    Rising Phoenix – Este un documentar original Netflix care poate fi urmarit din 26 August si care spune povestea inspirationala a jocurilor olimpice pentru paralimpici.

     

    Immigration Nation – Filmul documenteaza planul presedintelui Trump de a impune o noua linie dura in privinta admiterii imigrantilor pe teritoriul american, cu focus pe imigranti dar si pe cei autorizati sa aplice legea.

  • Articole similare