• Livrare gratuită pentru barul tău de acasă  Livrare gratuită pentru barul tău de acasă
  Cumpără în perioada 15.09-30.09.2020 de pe cora.ro, oricare doua produse din gamele Ballantine’s, Havana Club şi Beefeater şi ai livrare gratuită la tine acasă.

  Creează băuturi delicioase şi uşor de preparat

  ·         Ballantine’s Finest Lemonade: rapid şi răcoritor

  Vei avea nevoie de: 40ml Ballantine’s Finest, 150ml Sprite, 1 felie de lime, 6-7 cuburi de gheaţă
  Reţeta: Umple un pahar cu gheaţă, toarnă peste 40ml de Ballantine’s Finest şi completează paharul cu Sprite. Ornează cu o felie de lime şi savurează responsabil.

  ·         Beefeater Spritz: elegant şi aromat

  Vei avea nevoie de: 40ml Beefeater Dry, 30ml Lillet alb, 120ml apă tonică, 1 felie de lime, 1 tulpină de mentă, 6-7 cuburi de gheaţă
  Reţeta: Umple un pahar cu gheaţă, toarnă peste 40ml de Beefeater Dry şi 30ml de Lillet alb, apoi completează paharul cu apă tonică. Amestecă compoziţia pentru a o omogeniza şi ornează cu felia de lime şi tulpina de menta. Savurează responsabil.

  ·         Fizz Especial: tropical şi energizant

  Vei avea nevoie de: 40ml Havana Club Especial, 50ml suc de ananas, 100ml bere de ghimbir, 1 coajă de lime, 6-7 cuburi de gheaţă
  Reţeta: Umple un pahar cu gheaţă, toarnă peste 40ml de Havana Club Especial alături de sucul de ananas şi apoi completează paharul cu bere de ghimbir. Amestecă compoziţia pentru a o omogeniza şi ornează cu o coajă de lime. Savurează responsabil.

  Consumă responsabil. www.consuma-responsabil.ro

 • Articole similare