• Zambeste pentru viitor!



    Zâmbește pentru viitor!

    Tu ce ți-ai dori să faci cand vei fi mare?

    Programul Școlar Colgate este o inițiativă prin care în ultimii 26 de ani am educat peste 6.5 milioane de copii din școlile din România, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.

    Anul acesta ne dorim să ajungem la și mai mulți copii și părinți cu mesajele de educație prin care încurajăm visurile copiilor, așa că vom avea o campanie amplă, atât în media, cât și în magazine.

    Dacă vei asculta la radio Itsy Bitsy emisiunile dedicate vei afla mai multe despre cum să ai un zâmbet sănătos, de ce ai nevoie de un zambet sănătos în orice ai vrea să devii, și vei putea câștiga și premii.

    ÃŽn plus, dacă intri pe www.programscolarcolgate.ro vei descoperi o mulÈ›ime de sfaturi de îngrijire orală, dar mai ales vei putea accesa webinariile gratuite susÈ›inute de specialiÈ™ti din domeniu, È™i desigur vei avea parte de surprize È™i aici.

    Dacă vrei să ai È™i tu un zâmbet sănătos pentru viitor profită de campania din cora: cumpără pastă de dinÈ›i Colgate din gama pentru copii È™i/sau din gama Colgate Total în valoare de minimum 15 lei,  trimite prin SMS la 3753* numărul bonului fiscal, urmat de textul “Cora Zambet” si poÈ›i câștiga prin tragere la sorÈ›i un laptop pentru È™coală sau un set Colgate cu produse de îngrijire orală.  Regulamentul campaniei este disponibil la cerere, la adresa de email: colgate-palmolive_romania@colpal.com . Imaginile premiilor sunt cu titlu ilustrativ.  PăstraÈ›i bonul fiscal pentru validare.

    *număr valabil în toate reÈ›elele de telefonie mobilă, cu tarif specific fiecărei reÈ›ele. 


     

  • Articole similare