• Zambeste pentru viitor!  Zâmbește pentru viitor!

  Tu ce ți-ai dori să faci cand vei fi mare?

  Programul Școlar Colgate este o inițiativă prin care în ultimii 26 de ani am educat peste 6.5 milioane de copii din școlile din România, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.

  Anul acesta ne dorim să ajungem la și mai mulți copii și părinți cu mesajele de educație prin care încurajăm visurile copiilor, așa că vom avea o campanie amplă, atât în media, cât și în magazine.

  Dacă vei asculta la radio Itsy Bitsy emisiunile dedicate vei afla mai multe despre cum să ai un zâmbet sănătos, de ce ai nevoie de un zambet sănătos în orice ai vrea să devii, și vei putea câștiga și premii.

  În plus, dacă intri pe www.programscolarcolgate.ro vei descoperi o mulțime de sfaturi de îngrijire orală, dar mai ales vei putea accesa webinariile gratuite susținute de specialiști din domeniu, și desigur vei avea parte de surprize și aici.

  Dacă vrei să ai și tu un zâmbet sănătos pentru viitor profită de campania din cora: cumpără pastă de dinți Colgate din gama pentru copii și/sau din gama Colgate Total în valoare de minimum 15 lei,  trimite prin SMS la 3753* numărul bonului fiscal, urmat de textul “Cora Zambet” si poți câștiga prin tragere la sorți un laptop pentru școală sau un set Colgate cu produse de îngrijire orală.  Regulamentul campaniei este disponibil la cerere, la adresa de email: colgate-palmolive_romania@colpal.com . Imaginile premiilor sunt cu titlu ilustrativ.  Păstrați bonul fiscal pentru validare.

  *număr valabil în toate rețelele de telefonie mobilă, cu tarif specific fiecărei rețele. 


   

 • Articole similare