• Tendintele in machiaj ale acestei toamne




    Toamna aceasta a sosit, deja, si se anunta una altfel si plina de provocari. Situatia generala, generata de contextul epidemiologic, are impact in aproape toate aspectele vietii noastre. Va trebui sa ne adaptam, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la ceea ce ne defineste feminitatea. Daca machiajul este una dintre pasiunile tale, iata ce tendinte iti ofera toamna lui 2020.
    Dat fiind ca masca de protectie a devenit un element indispensabil in rutina noastra de zi cu zi, si machiajul trebuie integrat in acest aspect. Asadar, trebuie sa fim atente la felul in care il realizam, pentru a fi compatibil cu masca, iar aceasta sa nu il compromita. Fondul de ten rezistent la transfer este o investitie necesara, pentru ca purtarea mastii sa nu afecteze intregul machiaj.
    Daca intentionezi sa continui sa porti si ruj, atunci si acesta trebuie, desigur, sa aiba aceeasi proprietate: rezistenta la transfer. In acest fel, nu va fi nevoie sa iti refaci intregul make-up de fiecare data cand iti dai jos masca.
    Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este ca, in aceasta toamna, machiajul ochilor este cel mai important. Privirea noastra devine mai mult decat oricand un instrument de comunicare si te bucuri de toata libertatea de a-ti pune ochii in evidenta. Poti alege variante clasice de machiaj, poti sa iti accentuezi privirea cu efectul smoky-eye, insa, in oricare dintre variante, fii sigura ca mascara pe care o alegi este una de foarte buna calitate si cu aderenta maxima pe gene, in asa fel incat sa ofere intensitate si stabilitate look-ului tau.
    Atunci cand te pregatesti pentru evenimente speciale, in care masca nu este necesara, profita de ocazie si foloseste unul dintre cele mai importante trenduri de beauty: nuantele metalice. Le poti aplica pe pleoape cu incredere, indiferemt daca preferi auriul, argintiul sau derivari in tonuri metalice ale oricarei alte culori, iar aparitia ta va fi una plina de indrazneala si sofisticata.
  • Articole similare