• Sporturi de vara care iti vor aduce multa energie si voie buna

    Sporturi de vara care iti vor aduce multa energie si voie buna


    Vara aceasta propune-ti sa ai cat mai multe momente de aventura care sa-ti aduca adrenalina si bucurie. Si pentru ca vara inseamna multe ocazii de a-ti petrece timpul liber afara, incearca sa te bucuri de aer curat, apa sau munte, practicand sporturi care iti vor aduce multa relaxare si iti vor da un sentiment de implinire. Iata o lista scurta cu sporturile pe care le poti incerca in aceasta vara:

    Canoe. Tot mai multe cluburi sportive si-au deschis portile si spre amantori si tot mai multe centre sportive ofera cursuri de canoe. Fie ca veti incerca canoe pe ape repezi sau lacuri, acesta este un sport care va va aduce multa satisfactie.

    SUP (Stand Up Paddleboarding) sau sportul verii. Mai putin cunoscut la noi in tara, SUP a luat amploare in ultimii ani si s-a transformat intr-un fenoment. Tot mai multi oameni incearca acest sport pe canale, lacuri sau fluvii pentru ca este extrem de distractiv atat pentru adulti, cat si pentru copii. In plus, investitia nu este atat de mare, iar recompensa este uriasa. Pentru a practica paddling-ul tot ceea ce iti trebuie este un pic de curaj si o vesta in cazul in care nu stii sa inoti. In plus, paddling-ul este un sport holistic, care iti solicita toti muschii pentru a ramane in echilibru din cauza balansului permanent.

    Windsurfing-ul. Profita de zilele inspumate de la mare pentru un sport nautic cu multa adrenalina. Pentru a-l practica, vei avea nevoie de cateva cursuri cu un profesionist pentru ca a sta pe o placa de surf cu o vela in mana nu este deloc simplu.

    Scufundari subacvatice. In cazul in care vara aceasta vei ajunge in locuri unde poti observa fauna marina, ar fi pacat sa nu incerci scufundarile subacvatice. Pentru acestea va trebuie un echipament special pentru a face scufundari si de un instructaj din partea celor care organizeaza astfel de activitati.

    Volei pe plaja. Strange cativa prieteni si incinge o competitie de volei pe nisipul fierbinte! Pentru ca este un sport antrenant si care te va solicita, dupa o baie de transpiratie, urmeaza o baie in mare si distractia este completa.

    Polo pe apa. Chiar daca nu cunosti foarte bine regulile acestui sport, daca tot ai ajuns la mare si esti cu prietenii, da drumul la minge si tot vei avea parte de mai multa distractie si miscare decat daca ai sta pe sezlong.

  • Articole similare