• Pantalonii, declaratia ta de stil in aceasta vara

     


    Pentru multe femei, vara se asociaza cu rochii si fuste vaporoase. Acestea au, desigur, farmecul lor incontestabil, insa, daca stilul tau este putin mai masculin sau pur si simplu vrei sa incerci o schimbare, aceasta vara este perfecta pentru a-ti indrepta atentia catre pantaloni. In afara faptului ca sunt comozi si iti asigura multa liberrtate de miscare, pantalonii pot fi exact elementul care aduce o declaratie de stil in garderoba ta de vara. In magazinele cora, la raioanele de fashion, vei gasi foarte multe modele, potrivite tututor gusturilor si conformatiilor. Daca vrei sa te documehtezi inainte de a pleca la shopping, iata care sunt cele mai actuale modele de pantaloni in aceasta vara:

     

    Pantaloni cu siret in talie. Au un aer sportiv, insa nu exagerat, pentru ca pastreaza si o alura eleganta. In acelasi timp, sunt extrem de confortabili. Pantalonii cu siret in talie reprezints, de fapt, esenta stilului relaxat, insa cu o doza de rafinament.

     

    Pantalonii croiti pe modelul celor de pijama. Este de prisos sa mai amintim cat de comoda este aceasta croiala, care te va ajuta sa faci fata celor mai elegante evenimente ale verii. Daca alegi o pereche confectionata din materiale elegante, precum satinul sau matasea, poti deveni una dintre cele mai elegante prezente la orice petrecere sau cina la restaurant.

     

    Pantalonii tip bermude. Este destul de posibil ca prima intalnire cu acest tip de pantaloni sa fi avut loc chiar in copilaria ta, dat fiind ca s-au numarat printre vedetele stilistice ale anilor 90. In 2021, s-au intros pe podiumurile de moda, spre bucuria celor care isi doresc sa se imbrace comod, insa fara sa-si dezvaluie in totalitate picioarele. Ii poti asorta la tricouri nostime, pentru un aer vesel in concediu. Insa, in acelasi timp, daca ii completezi cu o camasa alba de bumbac si cu o pereche de sandale metalice, poti obtine o tinuta perfecta pentru o dupa-amiaza relaxata la terasa, impreuna cu prietenele tale sau cu persoana iubita.

  • Articole similare