• De Ziua Franței, sărbătorim cu delicii franțuzești



    Atunci când descoperi savoarea produselor PRESIDENT, te simți ca la un Festival al Deliciilor Franțuzești. Untul PRESIDENT, Crema de brânză Rondele sau Brânza Cremoasă, îți încântă simțurile încă de la prima încercare.

    Fabricat într-un mic sat din Normandia, untul PRESIDENT este cel mai premiat unt franțuzesc. Apreciat pentru gustul său bogat datorat smântânii proaspete, textura fină și onctuoasă, dar și pentru culoarea galbenă-aurie, cucerește ușor inima oricărui gurmand, care vrea să se bucure de adevărate momente de răsfăț. Indiferent că este servit simplu cu pâine rumenă sau folosit ca ingredient în alte delicii, untul PRESIDENT aduce un plus de rafinament.

    PRESIDENT Rondele este o cremă de brânză, aerată și tartinabilă, cu textura fină a unui mousse. Ne încântă cu patru varietăți ce conțin ingrediente specifice faimoaselor regiuni franceze: nuci din regiunea Dordogne, lapte de capră din Poitou, ierburi aromatice și usturoi din regiunea Garonne și sare de Camargue. Aceste brânzeturi pline de savoare ne poartă într-o călătorie a gustului autentic și sunt excelente pentru a fi întinse pe biscuiți-crackers sau pe pâinea crocantă.

    Prospețimea cuburilor de brânză păstrate în zer, gustul plin de lapte și textura fină fac din Brânza Cremoasă PRESIDENT ingredientul ideal pentru salate perfecte. Toată luna iulie, salatele simple, complexe sau ingenioase, indiferent de preferințe, te așteaptă să le descoperi la „Festivalul Salatelor” pe www.facebook.com/presidentromania, unde poți câștiga inspirație și multe premii.

    Răsfață-te în fiecare zi cu gusturi unice, fine și descoperă acel "joie de vivre". Să luam viața ca pe-o încântare!

  • Articole similare