• cora si tazz, echipa perfecta pentru cumparaturile tale

     


    Viata ta se desfasoara in ritm rapid si ai nevoie ca si aprovizionarea sa tina pasul cu aceeasi viteza? In acelasi timp, iti doresti sa ai mereu la indemana tot ceea ce iti este necesar pentru a gati sanatos si gustos si pentru a-ti mentine casa la standardele pe care ti le doresti? Cu gandul la aceste necesitati am decis sa dezvoltam serviciul cora express, prin parteneriatul cu serviciul de livrare tazz by Emag.

    Ai de ales dintr-o diversitate de peste 4000 de produse din magazinele cora, pe care le gasesti listate prin aplicatia tazz by emag. Si, oricare ar fi preferintele tale, vei primi comanda in maximum 60 de minute. In plus,Pentru a marca acest nou parteneriat, cora si tazz le-au pregatit clientilor o oferta speciala – livrare gratuita si un voucher cadou in valoare de 20 de lei pentru o comanda de minimum 50 de lei, valabila in contul acestora pentru comenzi pana pe 5 septembrie 2021.

    Noul serviciu este disponibil pentru clientii cora din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Bacau, Drobeta si Ploiesti.

    “cora investeste continuu in dezvoltarea si optimizarea e-commerce, segment care are un potential mare de crestere. Parteneriatul cu tazz se inscrie in strategia noastra de dezvoltare a online-ului si este in acelasi timp un instrument de consolidare a relatiei cu clientii. Facem inca un pas spre acestia, ne dorim sa fim mai aproape de ei, sa le intelegem mai bine dorintele si sa livram ca atare. Parteneriatul cu tazz intareste serviciul cora Express si se adauga unei liste de platforme cu care colaboram inca de anul trecut si datorita carora clientii primesc comenzile intr-un timp record, de doar 60 de minute de la plasarea acestora”, a spus Claudia Badea, director operational e-commerce cora Romania si directorul hipermarketului cora Lujerului.

     „Ne bucuram sa aducem produsele cora mai aproape de clientii tazz, printr-un parteneriat care le ofera acces la o gama foarte larga de produse, dar si la oferte special gandite pentru ei. Planul nostru este sa transformam tazz by eMAG in aplicatia pe care te poti baza oricand, iar livrarile de cumparaturi in mai putin de 60 de minute sa fie o realitate oriunde ai locui in Romania”, a declarat Alin Serban, CEO tazz by eMAG.

  • Articole similare