• Pregatiri pentru scoala

    Vrei sa te bucuri de acest inceput de an scolar si sa eviti stresul legat cumparaturile de rechizite? Iti venim in ajutor cu o lista a necesarului de rechizite de baza, pe care le poti comanda online, fara batai de cap pentru ca tu sa poti trai, alaturi de copilul tau, emotiile unui nou inceput si bucuria acestuia de a-si revedea colegii.

     Daca in clasa pregatitoare ai optat pentru un ghiozdan mai mic, clasa I necesita un ghiozdan incapator pentru manuale, auxiliare si caiete. Un ghiozdan ergonomic asigura o pozitie corecta pe spatele copilului, iar un buzunar exterior este comod pentru pachetelul de la scoala, alaturi de un buzunar lateral pentru sticla de apa si dezinfectant. Datorita diversitatii de modele, acum poti alege un ghiozdan in functie de preferintele copilului si iti recomandam sa il alegeti impreuna pentru ca astfel poti creste entuziasmul sau legat de inceputul scolii.  

     In ceea ce priveste penarul, poti opta pentru un penar gata echipat – cu set de carioci, creioane colorate, rigla, ascutitoare, radiera, creioane HB la care trebuie sa adaugi doar un stilou si un pic. Daca preferi sa il personalizezi tu, poti alege un penar neechipat. In acest caz, trebuie sa cumperi un set de carioci, un set de creioane colorate, o rigla mica, o radiera, o ascutitoare si doua creioane HB, un stilou cu patroane de rezerva, dar si un pic pentru ca cel mic sa poata sterge usor. Da-i ocazia celui mic sa isi aleaga aceste rechizite, va fi incantat si nerabdator sa inceapa sa le foloseasca.

     In plus, vei mai avea nevoie de cateva caiete de tip I, de matematica, dar si de un caiet cu foaie velina si un bloc de desen mic. Pentru orele de creatie, vei avea nevoie de foarfeca, lipici solid, plastilina, si o planseta, un set de pensule de diverse dimensiuni, guase, o paleta, un borcan pentru apa si  un sort de protectie, pentru ca cel mic sa poata crea in voie.

     Fie ca alegi sa le cumperi online sau din magazin, inceputul unui nou an scolar nu trebuie sa fie stresant, dimpotriva! Alege sa te organizezi din timp pentru a evita aglomeratia din magazine, dar si pentru a nu induce scolarului stresul dinaintea inceperii scolii. Este important ca cel mic/cea mica sa inceapa noul an scolar cu entuziasm, alaturi de parinti.

    Cu ajutorul cora, rechizitele sunt la un click distanta, asa ca invita-ti copilul sa alegeti impreuna tot ce ii trebuie pentru a incepe scoala cu dreptul. Cu siguranta va fi o experienta amuzanta si utila, pentru ca ai ocazia sa ii explici copilului cum trebuie sa aleaga produsele astfel incat sa se incadreze in bugetul disponibil.

  • Articole similare