• Măști naturale 3 ingrediente esențiale în ritualul tău de îngrijire

     


    Te-ai gândit până acum să incluzi în ritualul tău de înfrumusețare ingrediente care cel mai probabil se ascund chiar în bucătăria ta? Noi îți propunem să le acorzi o șansă: nu numai că se află la îndemâna oricui, dar aceste produse naturale au un efect miraculos, fiind cheia către un păr mătăsos sau o piele mai fină. Iată ce resurse de aur ai în casă!

     

    Uleiul de cocos

    Considerat un “elixir magic’’ datorită conținutului său ridicat de vitamina E ce hidratează eficient, catifelează și sporește producția de keratină.

     

    Îl poți folosi ca mască de păr pentru stimularea creșterii părului datorită efectului său antimicrobian. Amestecă uleiul de cocos bio cu scorțișoară, aplică și masează pe scalp, apoi lasă să acționeze 30-45 de minute și la final clătește bine părul. Pentru rezultate optime, utilizează această mască o dată pe săptămână.

     

    Avocado

    Este ideal în cosmetică deoarece conține antioxidanți ce contribuie la un ten mai luminos și mai strălucitor, având proprietăți anti-aging.

    Poate fi folosit ca ingredient pentru o mască facială, mai ales dacă tenul tău are nevoie de hidratare.

    Mixează jumătate de avocado cu o lingură de miere bio și cu 30 de grame de ovăz . Poți folosi această mască săptămânal.

     

    Cafeaua

    Unul dintre cele mai eficiente produse în exfoliere datorită aspectului său nisipos, care elimină celulele moarte, revigorând pielea și sporind circulația sanguină.

    Astfel, poți refolosi eficient zațul rămas de la cafea pentru a face un scrub natural. Iată cum să procedezi! Combină 250 de grame de zaț de cafea cu 250 de grame de zahăr brun și cu miere bio. E atât de simplu, iar pielea ta va străluci.

  • Articole similare