• Fructele si legumele, comori nepretuite pentru tenul tau

     


    Vara se apropie de final si deja ne pregatim sa ne bucuram de bogatia recoltei de toamna, care ne va aduce fructe si legume delicioase si pline de vitamine. Trebuie sa stii ca le poti folosi nu doar in bucatarie, ci si in ritualurile tale cosmetice. Aceste daruri ale naturii au proprietati extrem de valoroase pentru tenul tau si te vor rasplati cu o piele radianta si plina de sanatate. Iata cateva dintre cele mai benefice fructe si legume pe care, desigur, le vei gasi intr-o gama variata in magazinele cora:

    Vrei sa scapi de petele de pe pielea fetei tale? 

    Marul, unul dintre cele mai hranitoare fructe din lume, are beneficiile pe care ti le doresti pentru a-ti curata tenul. Marul ras pe piele contribuie la vindecarea cosurilor, in mod natural. Acest fruct contine antioxidanti care indeparteaza bacteriile si celulele deteriorate de pe fata si curata petele. Pentru mastile faciale cu mere, trebuie doar sa adaugati miere la marul ras pentru a crea o pasta. Aceasta masca este perfecta pentru persoanele cu pielea sensibila si bronzata.

    Strugurii reprezinta o alta varianta castigatoare pentru pielea ta. Studiile arata ca aceste fructe au cea mai mare cantitate de antioxidanti. Pentru a avea un ten de o culoare uniformai, veti avea nevoie de ajutorul antioxidantilor. Pentru masca ta de struguri, paseaza boabele sub forma de piure si combina-le cu miere sau iaurt pentru a crea o masca. Aplica amestecul pe fata si, dupa cateva minute, clateste si vei constata rapid ca pielea ta arata mult mai bine.

    Tomate: o masca de fata cu rosii este un truc de frumusete foarte util. Taie o rosie in jumatate si misc-o pe toata fata. Apoi, lasa sucul ei sa actioneze aproximativ 15 minute inainte de a te spala. Vei descoperi ca, dupa clatire, pielea ta va arata excelent. O masca de rosii este excelenta daca aveti o piele grasa, predispusa la acnee.

  • Articole similare