• Cel mai bun desert e mai la indemana decat crezi

     


    Atunci cand esti in cautarea unui desert special pentru o zi de nastere sau un eveniment si vrei sa fii sigur de calitatea ingredientelor, trebuie sa stii ca te poti baza pe cofetarii magazinelor cora. Spre deosebire de alte supermarketuri, cora a creat unul dintre cele mai sofisticate si bine dotate ateliere pentru producerea dulciurilor si prajiturilor artizanale. Cofetarii care realizeaza produsele artizanale din ciocolata si deserturile din gama Creme d’Or sunt printre cei mai rafinati si bine pregatiti din tara, ceea ce face ca deserturile de la cora sa fie atent create si realizate cu mare rafinament si respect pentru clientii nostri.

    Gama Creme d’Or este un omagiu adus bunului gust, clipelor de placere si alint, meselor copioase in familie sau cu prietenii.Fie ca esti in cautarea unui tort aniversar sau pur si simplu ti-e dor de o prajitura buna, in gama Creme d’Or ai de unde alege. Stim ca vei suferi de pofta, insa nu ne putem abtine sa nu-ti prezentam macar o parte din minunatele noastre deserturi :

    Prajitura si tortul Catifea Rosie, o alaturare fericita intre un blat rosu pufos si o crema de mascarpone, vor face senzatie la orice petrecere si pe orice masa.

    Tortul trio mousse de ciocolata nu are cum sa dea gres pentru iubitorii de ciocolata. Realizat din trei tipuri de ciocolata belgiana, tortul Mousse 3 Chocolat este o incantare fina.

    Pentru iubitorii de fructe am creat o varietate de torturi si prajituri, in cele mai rafinate combinatii : tortul mousse de zmeura combina ciocolata alba si neagra cu gustul aromat al zmeurei si fructelor de padure, tortul foret noire reda grandoare visinelor in compania unui blat fin de cacao, cheesecake-ul de capsuni vine cu simplitate aromata, tortul Afrodita este alaturarea plina pasiune intre ciocolata, fructele de padure si glazura alba.

    Pentru iubitorii de straturi, caramel, ciocolata, alune si nuci, tortul Maresal si cel Krantz sunt cea mai inspirata alegere.

    Si daca nu te-am convins suficient, afla ca in atelierul cora artizanii ciocolatieri pregatesc de la zero bomboane, trufe, fructe asortate in ciocolata, batoane si cupe de ciocolata. Impreuna, ele formeaza gama Choco Plaisir, o serie de produse inconfundabile, numai bune de daruit celor dragi dar si tie, atunci cand vrei sa-ti oferi o mica placere.

     

  • Articole similare