• Cele mai asteptate filme ale toamnei



    Odata cu venirea toamnei, zilele sunt mai scurte si incepem sa le petrecem tot mai mult in intimitatea casei sau, daca ne permit conditiile epidemiologice, la cinematograf, mai ales la sfarsit de saptamana. In aceste conditii, un film bun este o alegere excelenta pentru a ne relaxa. Nu ne mai trebuie decat o portie generoasa de popcorn si suntem pregatiti pentru a descoperi o noua poveste pe pelicula. Iata cele mai asteptate filme ale acestei toamne:

     

    No Time to Die. Cel mai nou film din seria James Bond. Daniel Craig il va interpreta pe faimosul agent special britanic, pentru a cincea si ultima oara in acest film, care este regizat de Cary Joji Fukunaga. Franciza adauga niste personaje noi si interesante - Ana de Armas, care a colaborat anterior cu Craig in Knives Out - si Rami Malek, care joaca rolul ticalosului Safin.

     

    Cenusareasa. Basmul vechi de secole este reinterpretat in stilul music-hall intr-o productie realizata de Amazon Prime, cu vedeta pop Camila Cabello in rolul principal. Doar ca, de aceasta data, Cenusareasa este mai interesata de o cariera de succes decat de print.

     

    Dune. Romanul Dune al lui Frank Herbert din 1965 a fost mult timp considerat o capodopera a science-fiction-ului. Cu toate acestea, crearea unei adaptari cinematografice de succes s-a dovedit o misiune dificila, chiar si pentru maestri precum Alejandro Jodorowsky si David Lynch. Acum, Denis Villeneuve (Blade Runner 2049) isi asuma provocarea, cu aceasta adaptare care acopera aproximativ jumatate din prima carte a lui Herbert. Timothée Chalamet il interpreteaza pe tanarul erou Paul, prins in mijlocul unui razboi cosmic.

     

    Top Gun: Maverick. Un film asteptat cu emotie de mai multe generatii de cinefili. La un sfert de secol dupa lansarea originalului Top Gun, film cu un succes imens in lumea intreaga, personajul interpretat de Tom Cruise se intoarce in cabina de pilotaj. Intre timp, elevul a devenit profesor; iar povestea din film include istoria prietenului sau Goose, decedat intre timp.

  • Articole similare