• Choco Plaisir: O placere si o declaratie de dragoste

     


    Ciocolata este, inainte de orice, placere. Unul dintre cele mai iubite deserturi din lume, si-a castigat popularitatea prin gustul sau sofisticat si delicios, dar si prin diversitatea sortimentelor, care ii ofera capacitatea de a fi adorata la orice varsta. Ciocolata este o incantare din copilarie pana la maturitate si aproape fiecare dintre noi o asociem cu amintiri frumoasa si cu momente de bucurie alaturi de cei dragi.

    Tocmai pentru ca ”placere” este cuvantul care o defineste, poate cel mai bine si pentru ca sofisticarea sa merita sa primeasca omagiul cuvenit, cora Romania a ales sa denumeasca gama de produse artizanale lucrate cu ciocolata belgiana intr-un mod simplu, dar elocvent: ”Choco plaisir”.

    Te asteptam in cofetariile cora sa faci cunostinta cu trufele spectaculoase care reprezinta o mandrie nationala a Belgie. In gama Choco plaisir vei descoperi, de asemenea, bomboanele cu arome diverse si pentru toate gusturile (alune de padure, goji, migdale si merisoare sunt doar cateva dintre ele), dar, desigur si fructele asortate, invelite intr-un strat consistent de ciocolata- o combinatie fresh intre prospetimea fructelor si aromele delicate ale ciocolatei belgiene.




    Daca vrei o forma mai originala de a te bucura de acest minunat desert, incearca batoanele de ciocolata belgiana neagra, care contin, la randul lor, alune de padure, goji, merisoare, migdale intregi, nuci sferturi, fistic granulat sau mix de fructe confiate.

    Iar daca doresti sa incerci o formula mai eleganta, perfecta pentru orice masa festiva sau pentru o ocazie speciala in familie, cupele de ciocolata sunt alegerea perfecta. Le ai la dispozitie trei optiuni; cu mousse de ciocolata alba, cu mousse de ciocolata neagra sau varianta care aduce in centrul atentiei crema caramel.

    Fiecare intalnire cu ”Choco plaisir” este nu doar un rasfat culinar, ci si o ocazie de a-ti crea clipe de alint, fie doar pentru tine, fie alaturi de cei pe care ii iubesti. Iar ciocolata buna este intotdeauna, mesagerul perfect pentru o declaratie de dragoste.

     

  • Articole similare