• Tendintele principale ale toamnei 2021

     

    Zilele fierbinti ale verii sunt deja duse si este momentul sa ne gandim la garderoba de toamna. Daca iti place sa fii tot timpul la curent cu tendintele in moda, iata-le pe cele care s-au facut remarcate anul acesta:

    Paietele. ÃŽn ultimii ani, au fost incluse printre preferintele designerilor, insa acum este, cu adevarat, momentul lor de glorie. In toamna lui 2021, stralucirea paietelor se poate regasi pe aproape orice obiect vestimentar sau accesoriu. Le poti alege pe diferite dimensiuni, de la cele mai mici, pana la varianta ”uriasa”, care, de altfel, va fi si vedeta acestei tendinte. Bucura-te de sclipirea lor in tinute casual, dar si la ocaziile speciale pe care le astepti cu nerabdare in aceasta toamna. 

    Compleurile. La inceputul pandemiei, seturile de bluze si pantaloni din bumbac au devenit foarte populare in intreaga lume, fiind pozitionate ca o tinuta casual-chic pentru zilele pe care cu totii le-am petrecut doar in casa. In toamna acestui an, creatorii de moda au dorit sa pastreze spiritul acestei tendinte, insa au mutat-o in exterior. Completurile cu bluze si pantaloni sau fuste au facut pasul si catre tinutele office. Sunt usor de purtat si rezolva din start problema asortarii, atat de dificila in unele dimineti.

    Daca te intrebi ce culori sunt la moda in acest sezon, raspunsul este unanim: nuantele bogate, saturate in limbaj de specialitate. De la albastru regal, la verde profund si rosu profund, oricare culoare este in tendinta, cu condtia sa o porti in varianta sa cea mai intensa. Si poti fi sigura ca aceste nuante spectaculoase si pline de viata vor ramana in actualitate si in timpul iernii, asa ca poti investi fara dubii in cateva piese memorabile.\

    Daca stilul tau este unul mai nonconformist si iti place sa incluzi o doza de umor in tinutele mai relaxate, avem o veste buna: tricourile si bluzele cu mesaje imprimate sunt din nou la moda. Nu tecomandam sa le porti chiar la birou, insa, in timpul liber, vei fi in tendinte daca afisezi un slogan, un mesaj glumet sau, de ce nu?, chiar o mema de pe internet pe o piesa vestimentara. Evident, poti include acelasi stil si in tinutele tale de casa si, desigur, si in pijamale, pentru o atmosfera relaxanta inca de la primele ore ale diminetii,

     

  • Articole similare