• Alnatura, cea mai cuprinzatoare gama de produse bio


     

    Traversam o perioada care ne-a aratat, inca o data, cat de importanta este sanatatea si cat de putin o pretuim. Ritmul vietii ne ia pe sus si ajungem de multe ori sa facem alegeri gresite pentru noi. Cum este decizia de a manca pe fuga, mancare cu un aport nutritiv scazut sau complacerea intr-un stil de viata sedentar. Grija fata de noi trebuie reactivata si, odata cu ea, atentia fata de alimentele pe care le mancam. Dar care sunt produsele pe care putem conta cu adevarat pentru a fi siguri ca ceea ce mancam este curat si bun pentru sanatate? Aceasta este cu adevarat o intrebare importanta la care raspunsul nu este atat de simplu. Pe de alta parte, o recomandare buna este de a ne baza intotdeauna pe ceea ce stim ca este sanatos, si anume o combinatie de fructe cu legume, carne intr-o proportie mai mica iar carbohidrati doar un sfert din ceea ce mancam.

    O alta recomandare ar fi aceea de a introduce in dieta noastra produse provenite din agricultura organica si ecologica. Asta inseamna produse certificate ca fiind curate. Pentru a avea increderea ca ai facut alegerea corecta, cora iti recomanda marca Alnatura, cu o traditie de aproape 40 de ani, pe care o vei gasi la loc de cinste in magazinele noastre.

    Ce trebuie sa mai stii este ca toate ingredientele agricole din aproximativ 1.400 de produse Alnatura provin din agricultura ecologica . ÃŽn plus, multe produse Alnatura poarta sigiliul unei asociatii organice precum Bioland, Demeter sau Naturland . Aceste asociatii pot fi vazute ca niste garanti ai agriculturii ecologice. Orientarile lor sunt mai cuprinzatoare si mai stricte decat cerintele legale.

    Care sunt produsele Alnatura pe care ar trebui sa le incerci prima data? Oricare dintre ele este fabricat la cele mai inalte standarde din domeniu, asa ca poti experimenta cu maxima incredere. Insa, dat fiind ca este sezonul conservelor, poti incerca oricand gemurile si dulceturile Alnatura. Pentru ca vor veni zile multe in care vei dori sa prepari ceva bun pentru familia ta, trebuie sa stii ca in gama Alnatura gasesti o sortimentatie bogata de fainuri, inclusiv faina de migdale sau de alune. Le vei gasi in toate magazinele cora, impreuna cu alte produse ale aceleiasi marci, care a reusit sa combine aromele savuroase cu ingrediente sanatoase si grija pentru natura.

  • Articole similare