• La propriul majorat, cora România îți oferă 25% reducere la orice produs in perioada 6-12 Octombrie

     


    De 18 ani cora scrie una dintre cele mai lungi si frumoase povesti din retailul romanesc. Daca nu stiai, cora a fost primul mare retailer, detinator de hipermarketuri, care a pariat pe piata din Romania si pe potentialul cumparatorilor romani. Impreuna cu acestia, cora redefineste bunul gust, rafinamentul, alegerile variate si sanatoase. La cora ne mandrim ca, in cei 18 ani de existenta in Romania, am reusit sa imbinam cu succes produsele locale cu specialitatile frantuzesti, artizanatul cu gusturile bio globale, placerea calitatii cu ofertele rezonabile pentru toate buzunarele.

    cora este hypermarketul cu hyper reduceri si oferte, insa este in acelasi timp hypermarketul unde tu iti gasesti absolut orice ai nevoie pentru casa ta. Pentru ca pentru noi este important sa stim ca, odata ce ne vizitezi, iti bifezi toate cumparaturile de pe lista cu un singur drum. Ne pasa de confortul si experienta ta si, de aceea, am creat raioane cu produse speciale, gandite sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi. Astfel, raionul carmangerie se bazeaza pe carne produsa in Romania si transata in bucati speciale de catre macelari talentati, francezi si romani. Vei gasi aici produse proaspete dar si marinate ca la carte dupa retetele cora sau produse afumate in propria noastra afumatoare.

    Si noi credem, ca si tine, ca painea noastra cea de toate zilele, daca este sa o avem pe masa, atunci ea trebuie sa fie de calitate. Brutaria cora produce o varietate de sortimente de paine, plamadite cu rabdare, respect si ingrediente de calitate. Ne place painea cu maia si am facut din ea atractia brutariei. O vei gasi la noi simpla, cu seminte, dintr-un mix de cereale, cu cartofi, odihnita, adica realizata cu un extra timp de atentie si rabdare. Si pentru ca stim ca pentru tine cora inseamna si produse frantuzesti de calitate, artizanii nostri brutari iti ofera mai multe specialitati de bagheta. Tu doar vino si cu siguranta te vei convinge ca la cora gasesti cea mai buna paine din oras pentru familia ta!

    cora inseamna si finete, rafinament si mostenire franceza. Am luat ce e mai bun din traditia franceza si am suprapus-o peste gusturile romanesti pentru a rezulta o gama incredibila de dulciuri, de la fineturi din ciocolata artizanala pana la produse de cofetarie. Pentru cand ai un eveniment sau pentru pura ta placere si a familiei tale, te poti baza pe prajiturile Creme d’Or si dulcegariile Choco Plaisir.

    La majoratul sau, cora este aproape de comunitatea ei de cumparatori printr-un intreg ecosistem: cele 10 hypermarketuri din 6 mari orase, site-ul de cumparaturi cora.ro, aplicatia cora romania, parteneriatele cu foodpanda si glovo prin care se pot comanda rapid produse, precum si nou lansatul format de magazin de proximitate, cora Urban, pe care intentionam sa-l extindem.

    Iti multumim ca esti alaturi de noi de 18 ani si te invitam sa sarbatorim impreuna printr-o oferta de neratat. In perioada 6-12 Octombrie, cora Romania iti ofera 25% reducere la orice produs achizitionat prin Tichet cora

  • Articole similare