• Cum sa aduci frumusetea toamnei in casa ta



    Dintre toate anotimpurile, toamna este, probabil, cel mai spectaculos din punct de vedere vizual. Natura se desfasoara intr-o explozie de culoare si de frumusete, ararand tot ce are mai exuberant din punct de vedere cromatic. In acelasi timp, odata cu scaderea temperaturilor, casa noastre devine locul in care ne petrecem cea mai mare parte din timpul liber. Asadar, de ce nu am incerca sa obtinem ce este mai bun din ambele spatii, adica sa aducem o parte din frumusetea de afara in propriul camin? Iata cateva idei:

    La prima iesire in parc, aduna cateva ramuri cu frunze in culorile diverse ale toamnei: de la verdele deja stins, pana la galben sau ruginiu. Le poti aseza direct intr-o vaza sau cu putin talent, poti impleti o coronita, pe care o prinzi de usa de la intrare. Astfel, atat tu, cat si oaspetii tai veti sti inca de la sosire, ca sunteti pe cale sa intrati intr-o casa in care acest anotimp este sarbatorit cu voie buna.

    Fructele toamnei sunt nu doar delicioase, ci si extrem de atractive din punct de vedere vizual si olfactiv. Umple un cos cu pere, mere si gutui si plaseaza-l chiar in centrul mesei din sufragerie. Culorile iti vor bucura ochii, iar parfumul roadelor de toamna va umple intreaga camera.

    Dovleacul poate fi un excelent element de decor nu doar in preajma sarbatorii de Halloween. Indiferent daca va fi sau nu cazul sa cioplesti unul de dragul copiilor, il poti folosi de pe acum, intreg, ca un vestitor al toamnei in casa ta. Poti cumpara chiar mai multi dovleci de

    dimensiune mai mica, carora sa le gasesti locul in oricare dintre camerele casei. Iar cu un pic de indemanare, poti scobi un dovleac mai mare, il poti picta in exterior in culorile tale preferate si il poti transforma intr-o originala vaza temporara, perfect asorata cu sezonul in care ne aflam. In vaza iti recomandam sa asezi plante care nu au nevoie de apa: fie flori uscate, fie chiar ramurile cu frunze multicolore pe care ti le-am recomandat inca de la inceput.

  • Articole similare