• Ai incercat noile Activia cu seminte de in?


    Vara este un anotimp minunat, dar este si plin de provocari alimentare! Intre perioade de vacanta, weekenduri la distractie si pofte alimentare, vara este o tentatie din toate punctele de vedere! Dintre alimentele care ne ajuta sa avem o silueta frumoasa la finalul sezonului cald se numara legumele de sezon, fructele, iaurtul de baut si carnea slaba.


    Ca sa ne mentinem silueta peste vara este foarte important sa consumam alimente bogate in apa si sa ne hidratam corect cu apa, supe, sucuri de legume si fructe, ceaiuri de plante sau iaurturi de baut. Fructele de vara sunt o bucurie a simturilor! Sunt pline de savoare, foarte placute la gust si bogate in apa si pot fi integrate foarte usor in orice dieta de sezon. Ele ne ajuta sa ne mentinem silueta, ne mentin nivelul de hidratare prin faptul ca au un continut ridicat de apa si contin fibre alimentare, foarte importante pentru sanatatea digestiva.

    Iaurtul este un aliment complet, satios si benefic pentru sanatatea digestiva, fiind ideal in sezonul cald! Are proteine, calciu si vitamina D, ceea ce il face un aliment esential pentru sanatatea organismului nostru. In plus, iaurtul Activia de baut are si un continut redus de grasimi saturate si astfel devine o gustare foarte usoara, potrivita pentru sezonul cald, cand ne dorim sa avem alimente cu beneficii nutritive cat mai mari si calorii cat mai putine pentru a ne bucura de o silueta zvelta si frumoasa.

    Mai mult, Iaurtul de baut ajuta la imbunatatirea confortului digestiv si, datorita continutului mare de apa si nutrientilor pe care ii contine, este o gustare hranitoare si usoara. Pe durata sezonului cald poate sa ne fereasca de efectele neplacute ale poftelor greu de controlat. Stim cu totii acea senzatie ca am manca ceva rece, dulce si racoritor, mai ales vara! Ei bine, iaurtul de baut are toate aceste caracteristici, putand fi o excelenta solutie pentru momentele in care ne chinuie pofta de dulce.

    In aceasta vara, pe langa sortimentele deja existente in magazine, Activia a lansat doua noi produse de vara: Activia de baut cu kiwi si para  si Activia de baut cu mango si ananas.

    Cele doua sortimente surprind exact aromele verii la care tanjim cand ne gandim la savoarea fructelor tropicale si, in plus, sunt gustari care ne asigura si nutrientii de care avem nevoie pentru o stare buna de sanatate.

    Va recomandam sa le incercati. Si nu uitati la doua produse cumparate primiti garantat o esarfa pentru o vara cu accesorii de senzatie!

    Perioada campaniei: 16 august - 6 septembrie.

  • Articole similare