• Cum sa porti borseta

    Cum sa porti borseta

    A aparut din nou in colectiile designerilor odata cu trimiterile nostalgice la moda anilor 90 si, in scurt timp, a cucerit o noua generatie. Borseta este unul dintre accesoriile cele mai populare de anul acesta, iar motivele sunt mai multe: este foarte comoda, iti lasa mainile libere, poate da un accent sport unor tinute elegante sau chiar romantice si este perfecta atunci cand ai nevoie sa te misti lejer. La festivaluri, in parc sau in vacanta sunt cele mai potrivite contexte in care poti inlocui fara grija geanta de umar cu o borseta care iti va da un aer relaxat si dinamic. 


    Spre deosebire de anii ‘90, cand o purtai doar asortata cu jeans sau colanti, astazi o poti integra in mai multe variante de tinute, cu atat mai mult cu cat si modelele propuse pe piata sunt mai variate: avem la dispozitie borsete din piele sau din imitatie de piele, cu aspect care aminteste de forma gentilor clasice dar si variante mai mici ca dimensiuni si mai delicate, asa-numitele ”pouch bags”.

    Daca vrei un look tineresc si sportiv, o poti combina, in continuare, cu jeans sau cu pantaloni clasici, cu conditia ca si incaltamintea ta sa fie din acelasi registru: pantofi sport, espadrile sau sandale cu talpa plata. O poti fixa pe talie sau o poti purta in stilul lui Kendall Jenner, ca pe o geanta-mesager de-a curmezisul pieptului. Atunci cand o vrei asortata la o rochie usoara, las-o sa cada usor pe solduri si va fi inlocuitorul perfect si mult mai util al unei curele care iti defineste silueta in mod armonios.

    Pe masura ce temperaturile de toamna isi vor intra in drepturi, ai la dispozitie o varianta foarte interesanta: pantaloni slim de piele, un cardigan usor si, pe deasupra acestuia, o borseta de dimensiuni mai mici, care va asigura echilibrul intre delicatete si nota rock a intregii aparitii.

    Daca doresti sa o abordezi intr-o tinuta pe care sa o afisezi la un festival, o varianta interesanta este aceea care contine o rochie-tricou scurta, botine, o geaca biker si o borseta neagra.

  • Articole similare