• Cum pregatim casa pentru Halloween





    Bucuria copiilor, distractia adolescentilor si entuziasmul adultilor, Halloween este sarbatoarea care te lasa sa fii creativ cu decorul casei, mai ales daca intentionezi sa organizezi o petrecere pentru prieteni si familie. Bineinteles, intregul efort de creatie trebuie sa tina cont de elementele centrale ale oricarei petreceri de Halloween: dovlecii si orice reprezentare a unei atmosfere infricosatoare si misterioase. Si pentru ca atunci cand vine vorba de petreceri, diavolul se ascunde in detalii, iata un ghid care te va ajuta sa construiesti chiar la tine acasa o atmosefera plina de mister si suspans:

    Luminile. Daca locuiesti la casa, instalarea unor perdele de lumini in copaci, sau a unor instalatii cu tematica de Holloween, vor crea un efect de poveste chiar inainte de a intra in casa. Daca, insa, locuiesti intr-un apartament, poti lua in considerare instalarea unor astfel de lumini pe holurile de legatura dintre camere sau in balcon. La instalatii puteti adauga lumanari bine plasate in toata casa.

    Baloane si masti.  Pentru a seta spiritul petrecerii, agatati masti si legati baloane. Acestea vor fi un mesaj clar pentru invitati ca sunteti gata de distractie.

    Dovleci sculptati. Acestia vor fi piesele de rezistenta ale oricarei petreceri de Halloween si nicio petrecere nu va fi completa fara cel putin cativa dovleci sculptati. Cel mai usor este sa pastrati un model simplu, mai ales atunci cand vreti sa-i decupati impreuna cu copiii. In cazul in care vreti si altfel de decoratiuni pentru dovleci, puteti gasi online mii de modele pentru inspiratie.

    Alte decoratiuni. Depinde doar de voi cat de departe mergeti cu decorarea casei, insa aceasta trebuie neaparat sa aiba acele elemente care creeaza senzatia de mister si suspans. Panze de paianjen pe pereti, perne decorative sau paturi cu panze de paianjen, briose decorate cu panze de paianjen sunt doar cateva sugestii. Scheletii, liliecii si palariile de vrajitoare isi pot face si ele loc in decorul casei tale pentru Halloween. Nu uita ca cele mai reprezentative culori pentru Halloween sunt negrul si portocaliul. Iar inainte de orice, inarmeaza-te cu multa voie buna si curaj pentru a alunga spiritele rele!

  • Articole similare