• Fusta plisata: mereu stilata, toamna aceasta si in tendinte




    Fusta plisata a intrat, deja, in galeria obiectelor vestimentare considerate clasice. Ofera un aspect armonios siluetei, poate fi asortata extrem de usor atat in stil elegant cat si clasic si poate fi purtata cu succes in orice anotimp. Toamna aceasta, ea este, insa, si foarte trendy, fiind prezenta in colectiile multor designeri. Iata cateva idei care te vor ajuta sa o porti cu incredere si sa o pui in valoare la potentialul sau maxim.

    Daca esti o fire mai neconventionala sau vrei sa abordezi un stil mai special, incearca o fusta plisata din piele, naturala sau artificiala. Va crea o vibratie speciala intregului tau aspect, introducand o nuanta rock si in cel mai clasic ansamblu vestimentar. O poti purta inclusiv la birou, asortata cu o bluza sau cu un sacou office. Dar, de asemenea, o poti aborda si la o intalnire cu prietenii, purtata cu un pulover lejer sau cu un tricou simplu din bumbac.

    Pentru o seara speciala, o fusta plisata din matase sau din satin este o alegere intotdeauna inspirata. Poti opta chiar pentru una in culori metalice, vei fi cu atat mai mult in tendinte. Asorteaz-o la o bluza cat mai simpla, care sa o puna in valoare si sa echilibreze intreaga aparitie. Daca fusta este aurie sau argintie, atunci pastreaza accesorizarea la minimum, pentru a nu incarca prea tare intreaga tinuta.

    Intr-un weekend relaxat, dar in care doresti, totusi, sa fii o aparitie pusa la punct, aceeasi fusta plisata poate fi salvatoare. Alege una dintr-un voal mai gros si asorteaz-o cu o helanca sau chiar cu o bluza sport. O pereche de botine fara toc este tot ce iti mai trebuie pentru a te bucura de o plimbare in parc in care vei intoarce numeroase priviri admirative. Iar daca doresti sa fii cu adevarat observata, nu ezita sa alegi o fusta intr-o culoare cat mai vibranta, de la rosu cardinal la portocaliu, verde aprins sau burgundiu, atat de potrivita in decorul spectaculos al toamnei.



  • Articole similare