• Trendurile toamna-iarna 2020 in materie de decor interior




    Ca vrem sau nu, felul in care arata mobilierul sau obiectele de decor din magazine sunt influentate de trenduri mai mari care se evidentiaza la nivel mondial. Un astfel de trend a fost si inca este stilul nordic, care pune accent pe simplitate, ordine, cu mici pete de culoare.

    Formele abstracte si culorile accentuate sunt o tendinta pentru sezonul urmator. Le puteti integra in decorul casei voastre prin achizitionarea de pernute decorative cu forme geometrice, prin pictarea unui perete decorativ sau prin optarea pentru lampi cu forme abstracte. Daca va plac culorile, lasati-va imaginatia sa zburde pentru ca anul urmator se poarta combinatiile indraznete: mustar cu bordeaux, mov cu galben sau orice alta combinatie care atrage atentia.

    Un decor simplu in culori neutre, evoluat din stilul Nordic, este si el foarte trendy, in special pentru cei care cauta sa gaseasca acasa confort, relaxare, intimitate. Iubitorii acestui stil vor opta totdeauna pentru piese de mobilier simple dar calitative, insotite de elemente de decor in culori neutre. Acest stil este unul confortabil si nu unul minimalist, ceea ce face ca acele elemente decorative care trimit spre confort si intimitate, cum sunt paturile sau pernele, sa fie prezente. In ceea ce priveste paleta de culori, cele mai in voga culori neutre sunt degradeurile de bej si crem.

    Stilul glam revine anul viitor cu accente eclectice. Paleta de culori pentru acest stil este de albastru regal sau rubiniu combinat cu o paleta de culori calde cum sunt ocrul, rozul sau bronzul. Stilul glam poate fi subliniat prin mici accente sau nuante metalizate. Acest stil se potriveste persoanelor cu o personalitate spumoasa care vor sa faca din casa lor o adevarata declaratie de identitate.

    Pe langa aceste noi stiluri, trendurile anului 2019 se vor perpetua si in 2020: stilul nordic, retro fusion, tropical lejer, eclectic.


  • Articole similare