• Pasiunea ta e gastronomia? Treci la urmatorul nivel cu ajutorul aplicațiilor!




    Tehnica digitala a devenit un ajutor pretios in numeroase domenii ale stiintei si comunicarii, dar si in viata de zi cu zi. Daca adori se pregatesti bunatati sofisticate pentru tine si pentru familia ta, poti folosi aplicatiile digitale si in bucatarie. Iata cateva dintre acestea, care te vor ajuta sa descoperi noi universuri culinare si sa le fac celor dragi surprize de neuitat:

    Big Oven este una dintre cele mai cunoscute aplicatii din domeniul gastronomic. Este gratuita si contine peste 350.000 de retete din toate zonele mapamondului. Mai mult, te poate ajuta sa iti faci si lista de cumparaturi, atunci cand pleci la supermarket si te gandesti la meniul pentru zilele urmatoare. De asemena, poti posta si tu, la randul tau, retetele tale favorite, astfel incat si alti utilizatori sa le descopere.

    BBC Good Food este un alt ghid valoros in bucatarie. Iti ofera posibilitatea de a naviga printre retetele postate de ceilalti utilizatori si sa le alegi pe cele ma trendy dintre acestea. Astfel, iti va fi mai usor sa iti impresionezi musafirii, oricat de sofisticati ar fi acestia. Poti alege retetele si in functie de scorul pe care acestea il obtin de la ceilalti membri inregistrati in aplicatie.

    Allrecipes Dinner Spinner reprezinta o alta colectie uimitoare de retete. In aplicatie sunt inregistrati peste 30 de milioane de utilizatori, care isi impartasesc trucurile si se inspira din maiestria altor iubitori ai gatitului. Iti ofera posibilitatea de a alcatui un meniu in functie de anumite ingrediente pe care le preferi. Contine si numeroase tuturiale video, astfel incat este extrem de utila si pentru incepatori, care pot urmari mai usor procesul de preparare a celor mai interesante feluri de mancare.

    Yummly este o aplicatie mai speciala, ins ensul ca integreaza retete provenite din alte aplicatii, precum AllRecipes, Epicurious, Food 52 sau chiar și bloguri dedicate acestui domeniu. În fiecare săptămână sunt adăugate mii de retete, asa ca merita cu siguranta sa o studiezi si sa o ai la indemana.


  • Articole similare