• Nature Box 100% uleiuri presate la rece

    Nature Box 100% uleiuri presate la rece

    Nature Box valorifica tot ce are natura mai bun: Un par si o piele frumoase in mod natural, pentru ca tu sa te simti bine atat in interior, cat si la exterior. 


    Formula realizata cu 100% uleiuri presate la rece din fructe si nuci. Presarea la rece este cel mai eficient proces de extractie ce permite conservarea in intregime a nutrientilor esentiali ai uleiului. Uleiurile procesate la rece din produsele Nature Box nu sunt rafinate sau prelucrate, astfel ca toate vitaminele lor pretioase, cum ar fi A, B, C, D, si E, precum si antioxidantii si acizii grasi nu se pierd. Nature Box, este un brand vegan, nu este testat pe animale, este plin de vitamine si antioxidanti, fara silicon, coloranti artificiali sau sulfati. Mai mult, oricare ambalaj Nature Box contine 25% plastic reciclat. Cu Nature Box iti dezvalui frumusetea naturala a parului si a pielii!

    In luna octombrie, pentru fiecare produs Nature Box achiziÅ£ionat din magazinele cora sau de pe cora.ro, ajungi cu un pas mai aproape de a castiga premii fara griji. Inscrie bonul sau factura fiscala pe http://unboxyourbeauty.ro/ si ai sansa de a spune adio ratei, timp de un an, sau de a uita de bataile de cap provocate de laptopul vechi, cu un Macbook Air.

    Campanie valabila in perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2019. Citeste regulamentul campaniei aici.
  • Articole similare