• ZERO ALCOOL 100% PREMII    Nu trebuie sa mai astepti ca sa savurezi o bere rece! Cu Heineken 0.0 si celelalte bauturi fara alcool din portofoliul Heineken te bucuri de o bere rece oricand si oriunde ai fi.

    Indiferent ca simti nevoia sa te bucuri de succesul unui proiect cu un Ciuc Radler, ai chef de ceva racoritor pe drum sau pur si simplu ai bea o bere la birou, acum le poti face in siguranta, alegand produse fara alcool din portofoliul Heineken. Si nici nu mai e nevoie sa astepti seara sau momentul cand tu si colegii tai reusiti sa va vedeti in oras.

    Mai mult, in numele tuturor momentelor tale speciale, Heineken iti aduce premii pe masura. Cum iti suna o excursie circuit pentru 2 persoane in ThailandaMalaezia – Singapore, un Samsung Note 10 pe luna sau un Samsung Gear pe saptamana? Le poti castiga cumparand orice produs din Zero Zone de pe cora.ro si inscriind numarul bonului fiscal pe zerozone.ro sau prin SMS la 3758.    In plus, la orice comanda in perioada 1 - 30 noiembrie primesti cadou o doza de Ciuc Radler 0.0.


  • Articole similare