• Frumoasa la minut. Solutii rapide atunci cand esti pe fuga



    Ne place sa ne rasfatam cu tratamente cosmetice si sa folosim acele trucuri feminine care ne pun in valoare frumusetea. Exista, insa, situatii in care trebuie sa iesim rapid pe usa si nu mai avem timp pentru ritualurile cosmetice. Viata multor femei din ziua de astazi este aglomerata si se desfasoara in viteza maxima, asa ca exista sanse destul de mari sa ajungi si tu intr-o asemenea situatie. Acest lucru nu inseamna, insa, ca nu poti face rapid mici retusuri care te vor ajuta sa te prezinti intr-o forma foarte buna. Iata cateva idei:

    Ai ratat alarma ceasului dimineata sau trebuie sa ajungi undeva in timp record si nu mai ai timp sa te speli pe cap? Este o situatie delicata, pentru ca iti doresti ca parul tau sa arate mereu curat si ingrijit? Tine la indemana un produs cosmetic care te va salva: samponul uscat. Il poti pulveriza in cateva secunde pe par si acesta va redeveni stralucitor si cu un aspect frumos. Te sfatuim ca aceasta interventie rapida sa nu devina un obicei insa, la nevoie, ea reprezinta cu adevarat solutia care te va scoate din impas.

    Nu mai ai timp sa te machiezi, insa nici nu vrei sa iesi in lume cu cearcane si cu un ten care nu se afla in cea mai buna forma? Apeleaza la o crema de fata cu pigment colorat, potrivita nuantei pielii tale. In cateva secunde, fata ta va fi hidratata si va arata ca si cum ti-ai fi aplicat fond de ten.

    Daca iti doresti o aparitie mai sofisticata, pastreaza in sertarul cu produse de machiaj un gloss de buze de culoare deschisa. Acesta poate deveni un produs multifunctional, intrucat, la nevoie, il poti folosi si pentru a da culoare pometilor.

    In ultimul moment observi ca ti-a sarit oja de pe o unghie? In niciun caz nu mai ai timp sa iti refaci manichiura, asa ca e preferabil sa stergi lacul si de pe celelalte unghii. Lipsa culorii de pe unghiile tale este preferabila unui aspect neglijent, asa ca pastreaza in poseta o cutiuta cu tampoane pre-imbibate in dizolvant, care se vor dovedi de mare ajutor, intr-o asemenea situatie.


  • Articole similare