• Hrana animalelor de companie, un subiect intens dezbatut

     


    Pentru toti proprietarii de mici sau mari blanosi, modul in care hranesc animalele de companie este un subiect intens dezbatut. In timp ce unii dintre iubitorii de animale sustin ca cea mai buna hrana pentru animalele de companie este hrana gatita in casa, altii considera ca cea mai sanatoasa hrana este cea uscata sau umeda cumparata de la magazinele specializate.

     

    In privinta acestei controverse, medicii veterinari considera ca animalele de companie trebuie sa beneficieze de o hrana cat mai diversificata. Cum de cele mai multe ori stapanii nu au nici timpul necesar, nici cunostintele suficiente, pregatirea hranei acasa poate deveni o capcana, in sensul in care hrana poate deveni repetitiva si putin diversificata.

     

    De aceea, solutia mai la indemana pentru cei care vor sa aiba animalute fericite si sanatoase este de a le oferi o hrana pe masura nevoilor lor. Un criteriu dupa care proprietarii se pot ghida atunci cand cumpara hrana pentru animale este brandul. In general, brandurile foarte ieftine au o hrana care nu asigura animalelor chiar toti nutrientii de care acestea au nevoie. Prin urmare, recomandarea ar fi sa alegeti brandurile din gama mediu sau premium pentru a fi siguri ca animalutul vostru primeste tot ceea ce are nevoie.

     


    Un alt criteriu este de a oferi hrana mixta, uscata si umeda. Hrana uscata poate fi considerata hrana de baza, iar hrana umeda o puteti oferi pentru savoare si placere. Jucariile de mancat pot fi oferite ocazional, drept recompensa iar hrana pentru blana lucioasa sau alte vaiante, doar in anumite perioade, cand animalutul are acea nevoie.

     

    Fie ca sunteti iubitori de caini sau pisici, hrana pentru prietenul necuvantator este la un click distanta. Pe cora.ro exista sectiunea petshop, de unde puteti achizitiona o gama variate de mancare, atat pentru catei, pisici, pesti, rozatoare, broaste sau pasari. Pe langa mancare, petshopul cora va ofera si o gama larga de accesorii si alte produse pentru ingrijirea si igiena animalutelor voastre.

  • Articole similare