• Brutaria cora. Maiestrie si rabdare pentru paine din suflet

     



    Stiati ca zilnic in brutariile magazinelor cora se framanta peste 10 tone de aluat, din care se fac peste 130 de tipuri de paine si specialitati de panificatie? Pentru a realiza o gama atat de variata de paine, peste 100 de brutari cora plamadesc cu pasiune, rabdare si indemanare o varietate de paini. Toti brutarii cora participa periodic la cursuri de specialitate si au lucrat atat cu retete traditionale, cat si cu retete specifice scolii franceze, italiene sau germane.

     

    Secretul brutariei cora consta in folosirea de ingrediente de calitate, o parte provenite din Romania, o alta parte din Belgia, Germania, Franta sau Italia. Un alt secret este ca retetele se respecta intocmai si se coc cantitati mici de paine asa incat aceasta sa fie in permanenta proaspata si apetisanta.

     

    De la painea clasica si pana la painea cu maia sau cea cu mai multe tipuri de cereale, toate painile de la cora te imbie sa redescoperi gustul bun al painii si sa ii aduci aroma in casa ta. De asemenea, cora a dezvoltat o serie de paini cu seminte, precum painea cu 8 seminte si maia, bagheta multicereale Vikorn sau painea odihnita cu seminte de chia si goji.

     

    In categoria painilor speciale se remarca painea odihnita cu merisoare.

     

    Fie ca ajungi in magazinele cora sau comanzi online, cora te ajuta sa ai acces la o gama variata de paine proaspata, direct din brutariile cora.

     

  • Articole similare