• Surprize pentru mame in luna dedicata femeilor



    Ce facem cadou mamelor, cele mai importante femei din viata oricarui om, in luna dedicata celebrarii feminitatii? De obicei, majoritatea merge pe alegeri clasice: flori, ciocolata, mixuri de ceaiuri rafinate, un voucher cadou sau o mica piesa de arta. Se poate insa mai bine si mai creativ, chiar daca mamele sunt diferite si pot avea preocupari diferite, de la sport, la arta sau arta culinara. Asadar, iata o lista de cadouri alternative :

     

    Paturica pufoasa cu care se poate inveli cand sta pe canapea si se uita la serialele favorite.

     

    Pentru mamele pasionate de bucatareala, recomandam un platou decorativ din ceramica care poate fi folosit atat pentru etalarea branzeturilor, cat si a altor aperitive. Tot pentru mamele pasionate de gatit, o oala din ceramica va fi o surpriza practica apreciata.

     

    Pentru mamele care adora cafeaua si nu se pot trezi fara ea, o cutie cu capsulele preferate de cafea va face fiecare dimineata mai frumoasa.  

     

    Pentru mamele care adora baia cu spuma, un suport de lemn care se aseaza pe cada, pe care se poate tine telefonul, o lumanare parfumata, un pahar cu vin, va fi cu siguranta memorabil.

     

    Pentru mamele care se plang mereu ca nu le sta bine parul, o perie rotativa va face diferenta.

     

    Lampa cu cristale de sare este perfecta pentru mamele pasionate de design interior si care adora sa creeze o atmosfera intima si relaxanta acasa.

    In magazinele cora, fizic si online, gasiti o multitudine de alte idei de cadouri pentru mame, dar si pentru restul femeilor importante din viata voastra.

  • Articole similare