• Ce unelte de bricolaj nu ar trebui sa iti lipseasca din casa

     


     

    In orice gospodarie, apar situatii in care este nevoie de mici reparatii sau interventii. Atunci cand este vorba despre probleme complexe, te incurajam sa apelezi la un specialist, mai ales daca e vorba despre reteaua electrica sau cea de gaz, in care improvizatiile sunt foarte riscante. Insa, atunci cand apare necesitatea unor mici ajustari in casa ta, este o idee excelenta sa inveti cum te poti descurca pe cont propriu. Pentru a reusi, trebuie sa te asiguri ca ai in dotare anumite unelte de bricolaj, absolut necesare. Daca iti lipsesc vreuna sau mai multe dintre sculele din lista noastra, te asteptam in magazinele cora, unde le poti gasi la preturi convenabile.

     

    Ciocanul este o piesa de baza in orice trusa de scule.Il poti folosi in multe situatii, de la banala fixare a unui cui, pana la montarea unor mici dispozitive de securitate.

    Ruleta. Te sfatuim sa alegi una care sa aiba o lungime a benzii de cel putin 8 metri, pentru a putea sa o folosesti atat in interior, cat si in exteriorul casei. Tine cont de faptul ca fractiunile de centimetri trebuie sa fie demarcate, astfel incat sa poti calcula usor lungimile pe care le masori cu ajutorul ei.

     

    Șurubelnita cu cap in cruce. Iti va fi indispensabila in tot felul de situatii: daca vrei sa strangi o balama slabita, sa asamblezi o jucarie sau sa schimbii bateriile unui dispozitiv.

     

    Un cleste cu maner din otel inoxidabil. Practic si rezistent, iti va fi util oricand vei avea nevoie sa fixezi ceva.

     

    Un cleste de precizie si  reglabil este excelent atunci cand ai nevoie sa intervii pentru strangerea obiectelor filetate, cum ar fi scurgerile de chiuveta, dar  si pentru rotirea manerelor sau a supapelor.

     

    Un set de chei tubulare. O cheie tubulara face aceeasi treaba ca o cheie conventionala, doar ca mai eficient. ÃŽn loc sa cumperi mai multe chei, este o idee mai buna sa achizitionezi un singur maner si prize detasabile de diferite dimensiuni, astfel incat sa le poti adapta oricand necesitatilor tale.

  • Articole similare