• Cum sa dai un ”refresh” bucatariei

    Cum sa dai un ”refresh” bucatariei

    Este locul in care pregatim bunatati pentru cei dragi, este spatiul in care ne intalnim dimineata la cafea si reprezinta, in multe momente, punctul central al caminului nostru. Bucataria merita toata atentia noastra, pentru a o transforma astfel incat sa ne reprezinte si sa ne ofere energie pozitiva si inspiratie. Pentru acest lucru, nu este nevoie de o renovare completa sau de interventii complicate. Cateva idei simple o pot schimba radical, iar noi ne vom bucura pe deplin de atmosfera pe care o ofera. Iata cum poti sa faci din bucataria ta acel loc simpatic si potrivit personalitatii tale, in care sa te simti cu adevarat acasa.

    Un perete vopsit in culoarea ta preferata poate fi un accent special, care ii va oferi aceste camere o doza de originalitate. Indrazneste sa folosesti absolut orice culoare doresti, de la rosu aprins, la verde electric. Important este sa fie chiar alegerea cromatica in care te regasesti. 

    • Foloseste din plin accente personale in locul decoratiunilor obisnuite pe care le gasesti in magazine. Cat mai multe poze de familie, inramate si protejate cu invelisuri din sticla sau din plastic, copertile albumelor de muzica preferate, imagini ale cartilor sau ale scriitorilor pe care ii preferi, toate vor aduce in bucatarie o doza din personalitatea ta.

    • Renunta la dulapurile inchise si inlocuieste-le cu rafturi, pe cat este posibil. Asaza pe ele cat mai multe vase colorate sau obiecte vintage, care vor oferi interiorului un aer special.

    O tabla de scris montata pe un perete este o idee simpla si usor de pus in practica. O poti folosi nu doar pentru a scrie pe ea lista de cumparaturi sau meniul zilei, ci si declaratii de dragoste pentru familia ta. Le poti face o surpriza minunata, de cate ori simti nevoia.

    • In locul jaluzelelor impersonale, cauta niste perdelute simpatice si usor de spalat. Te poti juca cu nuantele sau cu modelele de pe ele, exact asa cum doresti. Le poti alege astfel incat sa iti aminteasca de vacanta, de locul tau de nastere sau de momente speciale din viata familiei tale.

  • Articole similare