• Vrei sa fii frumoasa si peste 20 de ani? Incepe acum!

    Vrei sa fii frumoasa si peste 20 de ani? Incepe acum!

    Pentru multe femei inaintarea in varsta reprezinta un motiv de ingrijorare. ”Oare o sa am multe riduri?”, ”Voi avea nevoie de operatii estetice?”, ”Cum o sa arat cand o sa am varsta de acum a mamei mele?”, sunt intrebari pe care aproape orice femeie si le pune inca din timpul primei tinereti. Exista, insa, metode de a ne proteja frumusetea si prospetimea cat mai mult timp, astfel incat sa ne marim sansele de a ne pastra un aspect atragator si natural chiar si peste cateva decenii. Iata cateva dintre ele:

    Bea multa apa. Este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru sanatatea si frumusetea ta. Indiferent cate creme ai folosi, hidratarea cea mai eficienta este cea din interiorul organismului. 

    Renunta acum la fumat! Efectele consumului de tutun nu iarta pe nimeni si risti sa iti creezi singura o mare problema, pe care iti va fi mai greu sa o rezolvi la varsta deplinei maturitati.

    Atentie si la consumul de alcool! In cantitati moderate poate fi in regula, insa orice exces va avea un cost pe care il va plati organismul tau, inclusiv pielea.

    Consuma cat mai multe alimente care contin antioxidanti: fructe de padure, spanac, nuci, seminte, struguri rosii sau negri, ceai verde sau ciocolata neagra (cu un continut de cacao de peste 70%). Antioxidantii sunt cei care ajuta organismul nostru sa se lupte cu imbatranirea. 

    Limiteaza expunerea la soare. In limite rezonabile, ea este chiar recomandata, pentru ca ne ajuta sa obtinem cantitatea de vitamina D necesara corpului nostru. Excesul, insa, poate fi periculos, atat pentru sanatatea cat si pentru frumusetea noastra. Desigur, cand mergi la plaja, nu uita niciodata de crema cu factor de protectie solara. Insa, chiar si atunci cand nu te afli pe malul marii, te sfatuim sa o folosesti pentru fata si mainile tale, pe care le va ajuta sa isi pastreze hidratarea.

    Bucura-te de viata! Dincolo de cosmetica sau de nutritie, o stare psihica buna este necesara pentru a arata pline de vitalitate si frumusete, la orice varsta!

  • Articole similare