• ”Seara cu fetele” a devenit o rutina? Reinventeaz-o!

    ”Seara cu fetele” a devenit o rutina? Reinventeaz-o!

    Pe masura ce inaintam in varsta si apar copiii sau obligatiile profesionale, iesirile cu prietenele noastre devin din ce in ce mai rare. Iar atunci cand se intampla, se rezuma la o cafea, o masa la restaurant si, eventual, o seara in club. Tocmai pentru ca sunt atat de importante pentru noi, din cand in cand, simtim nevoia sa le aducem un pic de originalitate. Pentru ca seara cu fetele nu ar trebui sa fie doar o rutina, ci o ocazie de a aduna cat mai multe amintiri noi si frumoase. Iata cateva feluri in care poti sa o reinventezi:

    In loc de obisnuitul cocktail la o terasa (de cele mai multe ori aceeasi), de ce nu incercati o degustare de vin? E adevarat ca e mai usor de gasit in orasele mari, dar acest gen de evenimente devin din ce in ce mai populare si in alte zone ale tarii. Atunci cand aflati despre ele, e momentul perfect sa organizati iesirea cu fetele. Dincolo de lucrurile interesante pe care le veti afla despre vin, degustarile vin la pachet cu mancare foarte buna, dar si cu subiecte de conversatie interesante. In plus, reprezinta si o ocazie pentru a va pune in valoare tinutele pe care le-ati achizitionat pentru momente deosebite.

    Sunteti prietene de cand erati copii sau din adolescenta? De ce nu ati incerca sa vedeti daca va mai puteti juca impreuna? Un spatiu de genul ”escape room” sau ”mistery games” este tot ce va trebuie. Va veti transforma in detectivi, veti gasi indicii si veti rezolva impreuna dileme si probleme de perspicacitate. Macar din cand in cand, parca suna mai interesant decat ore intregi petrecute in fata unei cesti de cafea, nu-i asa?

    Daca sunteti pasionate de arta culinara, puteti merge impreuna la un curs de gastronomie. Veti invata sa preparati cele mai fine mancaruri si apoi veti putea pune in practica tot ce ati invatat intr-o ”reuniune” acasa la una dintre voi. Mancarea deosebita si prietenia dintre voi sunt ingredientele perfecte pentru o seara speciala!

  • Articole similare