• Espadrilele, vedetele verii 2018

    Espadrilele, vedetele verii 2018

    Sunt usoare, comode, deci o alegere perfecta pentru zilele toride ale verii. Espadrilele reprezinta mai mult decat un model de incaltaminte clasica, ele sunt si foarte actuale si la moda in aceasta vara. Mai elegante decat tenisii sau slapii si mai confortabile decat sandalele, pot fi combinate in foarte multe stiluri si adaptate la o multime de ocazii. De aceea, te sfatuim sa ai macar o pereche in garderoba. Iata la ce poti sa le asortezi pentru un aspect fresh si in tendinte:

    Pantalonii scurti si fustele mini reprezinta o alegere foarte buna in combinatie cu espadrile. In aceasta varianta, poti opta inclusiv pentru cele care au panglici decorative care se innoada in jurul gambei, pentru ca echilibrul vizual va fi asigurat.

    O rochie lunga, romantica, va obtine un aspect mult mai cool daca o asortezi la o pereche de espadrile, cu talpa plata sau ortopedica. Daca rochia pe care o alegi este una simpla, de vara, alba sau in culori deschise, incearca o pereche de espadrile viu colorate, cu model floral sau inspirat din imprimeurile tribale. Daca rochia are desene sau printuri puternice, atunci opteaza pentru o pereche de espadrile albe, negre sau nude.

    In zilele mai racoroase, o combinatie interesanta este aceea care contine o bluza cu maneca lunga, o pereche de pantaloni scurti de blugi si o pereche de espadrile cu platforma si sireturi. Blugii pot fi si lungi, insa te sfatuim sa le indoi mansetele pana deasupra gleznelor, astfel incat espadrilele sa fie vizibile si cat mai bine puse in valoare.

    Tot pentru zilele in care temperaturile nu sunt caniculare, iti propunem sa incerci o rochie midi, un cardigan usor pe deasupra si o pereche de espadrile cu barete sau panglici in jurul gleznelor. O alta varianta este sa inlocuiesti rochia cu o pereche de pantaloni capri, albi sau in culori vesele. Poti renunta si la cardigan si sa il inlocuiesti cu o camasa simpla sau cadrilata, innodata in jurul taliei, iar aspectul tau va aminti de nemuritoarea Audrey Hepburn.

  • Articole similare